MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: senın bastıgın pota 2.20 dir . . 3.05 basamazsın yada tek bir açıklaması var. Genişletmek için tıkla ... Belki 2.20'dir Ölçmedim Bi Ara Ölçerim
StunnerDead' Alıntı: senın bastıgın pota 2.20 dir . . 3.05 basamazsın yada tek bir açıklaması var. Genişletmek için tıkla ... Belki 2.20'dir Ölçmedim Bi Ara Ölçerim
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: basamam Genişletmek için tıkla ... o yüzden basketçi adam kas yapmayacak ben kollarimi bile eskisi kadar kaldıramıyorum
StunnerDead' Alıntı: basamam Genişletmek için tıkla ... o yüzden basketçi adam kas yapmayacak ben kollarimi bile eskisi kadar kaldıramıyorum
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: ya basket atıyor tek elle yani topu potanın ıcınden geçırıyor Kardeş basket atıyorum desene ne bizi uğraştırıyorsun - - - Eklendi - - - 3 adım teknıgıyle ne basıyorsun potaya Genişletmek için tıkla ... Topu
StunnerDead' Alıntı: ya basket atıyor tek elle yani topu potanın ıcınden geçırıyor Kardeş basket atıyorum desene ne bizi uğraştırıyorsun - - - Eklendi - - - 3 adım teknıgıyle ne basıyorsun potaya Genişletmek için tıkla ... Topu
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: ya basket atıyor tek elle yani topu potanın ıcınden geçırıyor Kardeş basket atıyorum desene ne bizi uğraştırıyorsun - - - Eklendi - - - 3 adım teknıgıyle ne basıyorsun potaya Genişletmek için tıkla ... tek elle basket atıyor yani bu mu sorun
StunnerDead' Alıntı: ya basket atıyor tek elle yani topu potanın ıcınden geçırıyor Kardeş basket atıyorum desene ne bizi uğraştırıyorsun - - - Eklendi - - - 3 adım teknıgıyle ne basıyorsun potaya Genişletmek için tıkla ... tek elle basket atıyor yani bu mu sorun
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: baban yüzünden mi Genişletmek için tıkla ... hem babam yüzünden hemde başka nedenler var hacı
- SerkeŞ -' Alıntı: baban yüzünden mi Genişletmek için tıkla ... hem babam yüzünden hemde başka nedenler var hacı
MrTech Üye Pondusss' Alıntı: tek elle basket atıyor yani bu mu sorun Genişletmek için tıkla ... Konuya Devam
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: o yüzden basketçi adam kas yapmayacak ben kollarimi bile eskisi kadar kaldıramıyorum Genişletmek için tıkla ... LeBron Dwight Howard
__xXx__' Alıntı: o yüzden basketçi adam kas yapmayacak ben kollarimi bile eskisi kadar kaldıramıyorum Genişletmek için tıkla ... LeBron Dwight Howard
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Topu Genişletmek için tıkla ... 2.20 dır o pota nasıl 3.5 metre diyebildin şaşırdım dogrusu. smaç basıyorsun yani ?
MrTech' Alıntı: Topu Genişletmek için tıkla ... 2.20 dır o pota nasıl 3.5 metre diyebildin şaşırdım dogrusu. smaç basıyorsun yani ?
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: LeBron Dwight Howard Genişletmek için tıkla ... onlar ince yapılı ben iriyim ver lebronun eline bakalım salladığı topu 170 m ucurabilecek mi
Pondusss' Alıntı: LeBron Dwight Howard Genişletmek için tıkla ... onlar ince yapılı ben iriyim ver lebronun eline bakalım salladığı topu 170 m ucurabilecek mi
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: LeBron Dwight Howard Genişletmek için tıkla ... Nba nin en uzun sıçrayan adamı ... Ama kas dolu. alakası yok xXx
Pondusss' Alıntı: LeBron Dwight Howard Genişletmek için tıkla ... Nba nin en uzun sıçrayan adamı ... Ama kas dolu. alakası yok xXx
SHS Üye __xXx__' Alıntı: hem babam yüzünden hemde başka nedenler var hacı Genişletmek için tıkla ... peki sen bilirsin
__xXx__' Alıntı: hem babam yüzünden hemde başka nedenler var hacı Genişletmek için tıkla ... peki sen bilirsin
MrTech Üye StunnerDead' Alıntı: 2.20 dır o pota nasıl 3.5 metre diyebildin şaşırdım dogrusu. smaç basıyorsun yani ? Genişletmek için tıkla ... Abi Ölçtümmü Mesaj Cekerim Sana Hehe Basıyorum
StunnerDead' Alıntı: 2.20 dır o pota nasıl 3.5 metre diyebildin şaşırdım dogrusu. smaç basıyorsun yani ? Genişletmek için tıkla ... Abi Ölçtümmü Mesaj Cekerim Sana Hehe Basıyorum
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: onlar ince yapılı ben iriyim ver lebronun eline bakalım salladığı topu 170 m ucurabilecek mi Genişletmek için tıkla ... İnce yapılı mı ?
__xXx__' Alıntı: onlar ince yapılı ben iriyim ver lebronun eline bakalım salladığı topu 170 m ucurabilecek mi Genişletmek için tıkla ... İnce yapılı mı ?