MrTech Üye Pondusss' Alıntı: nasıl oluyor bu olay Genişletmek için tıkla ... Bizim Sırık Eren Vardır.Basketcidir.Biraz Bana Ögretmisti.
Pondusss' Alıntı: nasıl oluyor bu olay Genişletmek için tıkla ... Bizim Sırık Eren Vardır.Basketcidir.Biraz Bana Ögretmisti.
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Yok Abi 3.5-4.0 Arası Bişi. Genişletmek için tıkla ... Ya kardeş standart pota 3.05 zaten ondan uzunu olsa bile 3.20 felandır en fazla 3.5 4 neya sen tek elle ne basıyorum demiştiin ?
MrTech' Alıntı: Yok Abi 3.5-4.0 Arası Bişi. Genişletmek için tıkla ... Ya kardeş standart pota 3.05 zaten ondan uzunu olsa bile 3.20 felandır en fazla 3.5 4 neya sen tek elle ne basıyorum demiştiin ?
__xXx__ Üye MrTech' Alıntı: Yok Abi 3.5-4.0 Arası Bişi. Genişletmek için tıkla ... 1.70 boyla nasıl smaç basiyon ben çıplak ayak 1.90 ım basamiyom 3.05 m ye
MrTech' Alıntı: Yok Abi 3.5-4.0 Arası Bişi. Genişletmek için tıkla ... 1.70 boyla nasıl smaç basiyon ben çıplak ayak 1.90 ım basamiyom 3.05 m ye
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: Bizim Sırık Eren Vardır.Basketcidir.Biraz Bana Ögretmisti. Genişletmek için tıkla ... anlamadım. Sen smaç yapabiliyor musun?
MrTech' Alıntı: Bizim Sırık Eren Vardır.Basketcidir.Biraz Bana Ögretmisti. Genişletmek için tıkla ... anlamadım. Sen smaç yapabiliyor musun?
SHS Üye StunnerDead' Alıntı: Ya kardeş standart pota 3.05 zaten ondan uzunu olsa bile 3.20 felandır en fazla 3.5 4 neya sen tek elle ne basıyorum demiştiin ? Genişletmek için tıkla ... redbull kazanına düşmüş
StunnerDead' Alıntı: Ya kardeş standart pota 3.05 zaten ondan uzunu olsa bile 3.20 felandır en fazla 3.5 4 neya sen tek elle ne basıyorum demiştiin ? Genişletmek için tıkla ... redbull kazanına düşmüş
StunnerDead Üye __xXx__' Alıntı: 1.70 boyla nasıl smaç basiyon ben çıplak ayak 1.90 ım basamiyom 3.05 m ye Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamada hocam o boyla basamıyorsan zıplama yeteneğin 0 dır .
__xXx__' Alıntı: 1.70 boyla nasıl smaç basiyon ben çıplak ayak 1.90 ım basamiyom 3.05 m ye Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamada hocam o boyla basamıyorsan zıplama yeteneğin 0 dır .
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: başka ne var Genişletmek için tıkla ... sol kolumda imzam sirtımda bengal kaplaninin kafası
- SerkeŞ -' Alıntı: başka ne var Genişletmek için tıkla ... sol kolumda imzam sirtımda bengal kaplaninin kafası
MrTech Üye Pondusss' Alıntı: anlamadım. Sen smaç yapabiliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Smaç'tan Anlamıyorum Abi Tek Elle Potaya Geçiriyorum,Atıyorum Falan
Pondusss' Alıntı: anlamadım. Sen smaç yapabiliyor musun? Genişletmek için tıkla ... Smaç'tan Anlamıyorum Abi Tek Elle Potaya Geçiriyorum,Atıyorum Falan
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: 1.70 boyla nasıl smaç basiyon ben çıplak ayak 1.90 ım basamiyom 3.05 m ye Genişletmek için tıkla ... sen zıplayamıyorsun galiba Paşa.
__xXx__' Alıntı: 1.70 boyla nasıl smaç basiyon ben çıplak ayak 1.90 ım basamiyom 3.05 m ye Genişletmek için tıkla ... sen zıplayamıyorsun galiba Paşa.
__xXx__ Üye StunnerDead' Alıntı: Yanlış anlamada hocam o boyla basamıyorsan zıplama yeteneğin 0 dır . Genişletmek için tıkla ... 120 kilo ol sende basamazsin
StunnerDead' Alıntı: Yanlış anlamada hocam o boyla basamıyorsan zıplama yeteneğin 0 dır . Genişletmek için tıkla ... 120 kilo ol sende basamazsin
StunnerDead Üye MrTech' Alıntı: Abi Acayip Bisi Basıyom Bende İnanamıyom Genişletmek için tıkla ... senın bastıgın pota 2.20 dir . . 3.05 basamazsın yada tek bir açıklaması var.
MrTech' Alıntı: Abi Acayip Bisi Basıyom Bende İnanamıyom Genişletmek için tıkla ... senın bastıgın pota 2.20 dir . . 3.05 basamazsın yada tek bir açıklaması var.
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: Smaç'tan Anlamıyorum Abi Tek Elle Potaya Geçiriyorum,Atıyorum Falan Genişletmek için tıkla ... yine anlamadım turnike falan mı
MrTech' Alıntı: Smaç'tan Anlamıyorum Abi Tek Elle Potaya Geçiriyorum,Atıyorum Falan Genişletmek için tıkla ... yine anlamadım turnike falan mı
SHS Üye __xXx__' Alıntı: sol kolumda imzam sirtımda bengal kaplaninin kafası Genişletmek için tıkla ... nazar boncuğu nedirki bunların yanında
__xXx__' Alıntı: sol kolumda imzam sirtımda bengal kaplaninin kafası Genişletmek için tıkla ... nazar boncuğu nedirki bunların yanında
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: nazar boncuğu nedirki bunların yanında Genişletmek için tıkla ... ya sildircem de vaktim olmuyor
- SerkeŞ -' Alıntı: nazar boncuğu nedirki bunların yanında Genişletmek için tıkla ... ya sildircem de vaktim olmuyor
MrTech Üye Pondusss' Alıntı: yine anlamadım turnike falan mı Genişletmek için tıkla ... Tek Elle Uzaktan Atıyorum,3 Adım Teknigi İle Potaya Basıyorum Falan
Pondusss' Alıntı: yine anlamadım turnike falan mı Genişletmek için tıkla ... Tek Elle Uzaktan Atıyorum,3 Adım Teknigi İle Potaya Basıyorum Falan
StunnerDead Üye Pondusss' Alıntı: yine anlamadım turnike falan mı Genişletmek için tıkla ... ya basket atıyor tek elle yani topu potanın ıcınden geçırıyor Kardeş basket atıyorum desene ne bizi uğraştırıyorsun - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Tek Elle Uzaktan Atıyorum,3 Adım Teknigi İle Potaya Basıyorum Falan Genişletmek için tıkla ... 3 adım teknıgıyle ne basıyorsun potaya
Pondusss' Alıntı: yine anlamadım turnike falan mı Genişletmek için tıkla ... ya basket atıyor tek elle yani topu potanın ıcınden geçırıyor Kardeş basket atıyorum desene ne bizi uğraştırıyorsun - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Tek Elle Uzaktan Atıyorum,3 Adım Teknigi İle Potaya Basıyorum Falan Genişletmek için tıkla ... 3 adım teknıgıyle ne basıyorsun potaya