Elektr0 Üye onurahmet03' Alıntı: Sen muhabbetin içine acı biber sürdün Genişletmek için tıkla ... alışacaksın alışacaksın
onurahmet03' Alıntı: Sen muhabbetin içine acı biber sürdün Genişletmek için tıkla ... alışacaksın alışacaksın
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoşgelsin abi.Özlettin kendini yahu
TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoşgelsin abi.Özlettin kendini yahu
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: a.s hoş geldin... Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Kardeşim. Nasılsın?
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: küfür mi ediyon sen Genişletmek için tıkla ... kültürün yetmez aslanım Ertuğrul adamımsın
Elektr0' Alıntı: küfür mi ediyon sen Genişletmek için tıkla ... kültürün yetmez aslanım Ertuğrul adamımsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: La ben Ankara'lıyım çok pis kavga ederim haberin olsun, sen susta ağzın burnun yerinde kalsın... Genişletmek için tıkla ... vur vur inlesin...konu komşu dinlesin
OttomaN TigeR' Alıntı: La ben Ankara'lıyım çok pis kavga ederim haberin olsun, sen susta ağzın burnun yerinde kalsın... Genişletmek için tıkla ... vur vur inlesin...konu komşu dinlesin
Elektr0 Üye onurahmet03' Alıntı: Saat 4 olmuş biraaz daha durusan devreler yanacak Hemen yat sen Genişletmek için tıkla ... o kadar elektronik mezunuyuz yaparızz bişi olmaz
onurahmet03' Alıntı: Saat 4 olmuş biraaz daha durusan devreler yanacak Hemen yat sen Genişletmek için tıkla ... o kadar elektronik mezunuyuz yaparızz bişi olmaz
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşim çok sağol, hoşgeldin tekrar. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşim çok sağol, hoşgeldin tekrar. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abi.
codblackops2 Üye beyler yatakta çekirdek çitletiyordum kase yerine yatağa koymuşum çöpleri Allah benim belamı vermesin emi. 5dkya gelirim
beyler yatakta çekirdek çitletiyordum kase yerine yatağa koymuşum çöpleri Allah benim belamı vermesin emi. 5dkya gelirim
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Hoşgelsin abi.Özlettin kendini yahu Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. Nasılsın?
codblackops2' Alıntı: Hoşgelsin abi.Özlettin kendini yahu Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. Nasılsın?
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kültürün yetmez aslanım Ertuğrul adamımsın Genişletmek için tıkla ... Bizimki yeter İngilizce konuşabiliyormusun veya veya falan :d
OttomaN TigeR' Alıntı: kültürün yetmez aslanım Ertuğrul adamımsın Genişletmek için tıkla ... Bizimki yeter İngilizce konuşabiliyormusun veya veya falan :d
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kültürün yetmez aslanım Ertuğrul adamımsın Genişletmek için tıkla ... aynen abim... sence yediler mi
OttomaN TigeR' Alıntı: kültürün yetmez aslanım Ertuğrul adamımsın Genişletmek için tıkla ... aynen abim... sence yediler mi
OttomaN TigeR Üye Onur bu bizim klasik geceye yeni gelenlere yaptığımız bir şakaydı kardeşim... Şakalandın... inşallah kızmazsın bize...
Onur bu bizim klasik geceye yeni gelenlere yaptığımız bir şakaydı kardeşim... Şakalandın... inşallah kızmazsın bize...
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim abi sen nasılsın ...
onurahmet03 Üye Elektr0' Alıntı: o kadar elektronik mezunuyuz yaparızz bişi olmaz Genişletmek için tıkla ... Babam senelerdir yapıyo yanıkları afyona gel gösteryim seni elektrik elektronk mezunu sonuçta
Elektr0' Alıntı: o kadar elektronik mezunuyuz yaparızz bişi olmaz Genişletmek için tıkla ... Babam senelerdir yapıyo yanıkları afyona gel gösteryim seni elektrik elektronk mezunu sonuçta
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: iyim abi sen nasılsın ... Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun. İyiyim. Sağolasın.
Elektr0' Alıntı: iyim abi sen nasılsın ... Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun. İyiyim. Sağolasın.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Abi. Şükürler olsun iyiyim. Yorgunum biraz. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür sağol. bugünlerde bayağı gerginim. içimden hep kurşun atmak geliyor.
TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Abi. Şükürler olsun iyiyim. Yorgunum biraz. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür sağol. bugünlerde bayağı gerginim. içimden hep kurşun atmak geliyor.
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: vur vur inlesin...konu komşu dinlesin Genişletmek için tıkla ... Vurdun mu ses gelir abim, evelAllah kalıbımız yerinde çok şükür.
Vatron' Alıntı: vur vur inlesin...konu komşu dinlesin Genişletmek için tıkla ... Vurdun mu ses gelir abim, evelAllah kalıbımız yerinde çok şükür.
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Onur bu bizim klasik geceye yeni gelenlere yaptığımız bir şakaydı kardeşim... Şakalandın... inşallah kızmazsın bize... Genişletmek için tıkla ... Yok abide bu biraz patlama yaşatıyo sinirlerde alışkın değişim patlayabiliyorum sakin lafları olmasa Bomm E napcan yorgunluk uyku sıkıyo
OttomaN TigeR' Alıntı: Onur bu bizim klasik geceye yeni gelenlere yaptığımız bir şakaydı kardeşim... Şakalandın... inşallah kızmazsın bize... Genişletmek için tıkla ... Yok abide bu biraz patlama yaşatıyo sinirlerde alışkın değişim patlayabiliyorum sakin lafları olmasa Bomm E napcan yorgunluk uyku sıkıyo
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Onur bu bizim klasik geceye yeni gelenlere yaptığımız bir şakaydı kardeşim... Şakalandın... inşallah kızmazsın bize... Genişletmek için tıkla ... şerkeş ile ottaman tiger bana yapmıştı o zamanlar gerçi yeni degildim ama girmiyordum bayadır... çok pis tırstım o zaman moderatörde ayarlamış bana kızıyordu sürekli yaş sorma kavgası güyaa
OttomaN TigeR' Alıntı: Onur bu bizim klasik geceye yeni gelenlere yaptığımız bir şakaydı kardeşim... Şakalandın... inşallah kızmazsın bize... Genişletmek için tıkla ... şerkeş ile ottaman tiger bana yapmıştı o zamanlar gerçi yeni degildim ama girmiyordum bayadır... çok pis tırstım o zaman moderatörde ayarlamış bana kızıyordu sürekli yaş sorma kavgası güyaa