MrTech Üye Elektr0' Alıntı: Yaa bir sus arkadaşlar la sobhet etmeye çalışıyoruzz şurdaaa !! Genişletmek için tıkla ... Hadi Abim Yat Dinlen Hadi.
Elektr0' Alıntı: Yaa bir sus arkadaşlar la sobhet etmeye çalışıyoruzz şurdaaa !! Genişletmek için tıkla ... Hadi Abim Yat Dinlen Hadi.
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: La ben Ankara'lıyım çok pis kavga ederim haberin olsun, sen susta ağzın burnun yerinde kalsın... Genişletmek için tıkla ... bende KahramanMaraş'lıyım yaşın büyük diye seslenmedikte ne oldu yani
OttomaN TigeR' Alıntı: La ben Ankara'lıyım çok pis kavga ederim haberin olsun, sen susta ağzın burnun yerinde kalsın... Genişletmek için tıkla ... bende KahramanMaraş'lıyım yaşın büyük diye seslenmedikte ne oldu yani
onurahmet03 Üye Elektr0' Alıntı: ben bunu sana mı yazdım Genişletmek için tıkla ... Şişşştttt Alooooo Kısa devremi yaptınnnn.!
Elektr0' Alıntı: ben bunu sana mı yazdım Genişletmek için tıkla ... Şişşştttt Alooooo Kısa devremi yaptınnnn.!
MrTech Üye onurahmet03' Alıntı: Benim N73 Telinde ön kamerası öyle - - - Eklendi - - - Biz neyiz ? Genişletmek için tıkla ... Bu Kameram Biterse Alcam Bi Üst Modelini Daha Güzel
onurahmet03' Alıntı: Benim N73 Telinde ön kamerası öyle - - - Eklendi - - - Biz neyiz ? Genişletmek için tıkla ... Bu Kameram Biterse Alcam Bi Üst Modelini Daha Güzel
onurahmet03 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: uzayın içinde yer aldığımıza göre uzaylıyız... Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye Elektr0' Alıntı: bende KahramanMaraş'lıyım yaşın büyük diye seslenmedikte ne oldu yani Genişletmek için tıkla ... Abi Gece Gece Kafan Güzelleşti Heralde.Yat Dinlen Sen.
Elektr0' Alıntı: bende KahramanMaraş'lıyım yaşın büyük diye seslenmedikte ne oldu yani Genişletmek için tıkla ... Abi Gece Gece Kafan Güzelleşti Heralde.Yat Dinlen Sen.
onurahmet03 Üye MrTech' Alıntı: Bu Kameram Biterse Alcam Bi Üst Modelini Daha Güzel Genişletmek için tıkla ... Oda güzel banada al beraber düğün salonlarına gidip düğün çekelim
MrTech' Alıntı: Bu Kameram Biterse Alcam Bi Üst Modelini Daha Güzel Genişletmek için tıkla ... Oda güzel banada al beraber düğün salonlarına gidip düğün çekelim
Elektr0 Üye onurahmet03' Alıntı: Şişşştttt Alooooo Kısa devremi yaptınnnn.! Genişletmek için tıkla ... sakin ol kardeşim sorun yok konuşuyorz işte sohbet mühabbet yani
onurahmet03' Alıntı: Şişşştttt Alooooo Kısa devremi yaptınnnn.! Genişletmek için tıkla ... sakin ol kardeşim sorun yok konuşuyorz işte sohbet mühabbet yani
onurahmet03 Üye MrTech' Alıntı: Abi Gece Gece Kafan Güzelleşti Heralde.Yat Dinlen Sen. Genişletmek için tıkla ... Bırak konuşsun . Bakalım .
MrTech' Alıntı: Abi Gece Gece Kafan Güzelleşti Heralde.Yat Dinlen Sen. Genişletmek için tıkla ... Bırak konuşsun . Bakalım .
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim benim hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Abi. Nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam kardeşim benim hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Abi. Nasılsın?
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: ben bunu sana mı yazdım Genişletmek için tıkla ... do you speak English? parlez-vous français?
Elektr0' Alıntı: ben bunu sana mı yazdım Genişletmek için tıkla ... do you speak English? parlez-vous français?
MrTech Üye onurahmet03' Alıntı: Oda güzel banada al beraber düğün salonlarına gidip düğün çekelim Genişletmek için tıkla ... Para Kazanırık
onurahmet03' Alıntı: Oda güzel banada al beraber düğün salonlarına gidip düğün çekelim Genişletmek için tıkla ... Para Kazanırık
onurahmet03 Üye Elektr0' Alıntı: sakin ol kardeşim sorun yok konuşuyorz işte sohbet mühabbet yani Genişletmek için tıkla ... Sen muhabbetin içine acı biber sürdün
Elektr0' Alıntı: sakin ol kardeşim sorun yok konuşuyorz işte sohbet mühabbet yani Genişletmek için tıkla ... Sen muhabbetin içine acı biber sürdün
-efşan Üye Vatron' Alıntı: oooo. mirim hoşgeldin. aleykümselam. nerdesin günlerdir sen bakayım. özlettin kendini. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Abi. Şükürler olsun iyiyim. Yorgunum biraz. Sen nasılsın?
Vatron' Alıntı: oooo. mirim hoşgeldin. aleykümselam. nerdesin günlerdir sen bakayım. özlettin kendini. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Abi. Şükürler olsun iyiyim. Yorgunum biraz. Sen nasılsın?
Elektr0 Üye MrTech' Alıntı: Abi Gece Gece Kafan Güzelleşti Heralde.Yat Dinlen Sen. Genişletmek için tıkla ... aynen yaff bu gün çok yoruldum gidim demi ben ... hadi ordan şaka şaka ... az kaldı ..
MrTech' Alıntı: Abi Gece Gece Kafan Güzelleşti Heralde.Yat Dinlen Sen. Genişletmek için tıkla ... aynen yaff bu gün çok yoruldum gidim demi ben ... hadi ordan şaka şaka ... az kaldı ..
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: do you speak English? parlez-vous français? Genişletmek için tıkla ... küfür mi ediyon sen
OttomaN TigeR' Alıntı: do you speak English? parlez-vous français? Genişletmek için tıkla ... küfür mi ediyon sen
-efşan Üye MrTech' Alıntı: Aleyküm Selam Abi Hosgeldin.Nerdeydin Yahu.Özledik Seni Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim. Bazı meşguliyetlerim var idi. Nasılsın?
MrTech' Alıntı: Aleyküm Selam Abi Hosgeldin.Nerdeydin Yahu.Özledik Seni Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Kardeşim. Bazı meşguliyetlerim var idi. Nasılsın?
onurahmet03 Üye Elektr0' Alıntı: aynen yaff bu gün çok yoruldum gidim demi ben ... hadi ordan şaka şaka ... az kaldı .. Genişletmek için tıkla ... Saat 4 olmuş biraaz daha durusan devreler yanacak Hemen yat sen
Elektr0' Alıntı: aynen yaff bu gün çok yoruldum gidim demi ben ... hadi ordan şaka şaka ... az kaldı .. Genişletmek için tıkla ... Saat 4 olmuş biraaz daha durusan devreler yanacak Hemen yat sen
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim çok sağol, hoşgeldin tekrar.
TheM-CK' Alıntı: Hoş buldum Abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim çok sağol, hoşgeldin tekrar.