Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kapalı küp gibisin içini görmeyince bilemeyiz ki kardeşim... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: kapalı küp gibisin içini görmeyince bilemeyiz ki kardeşim... Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Metin' Alıntı: evet buyur Genişletmek için tıkla ... yazım hatası çok, şikayet yerinde bi hareket olmuş
Metin' Alıntı: evet buyur Genişletmek için tıkla ... yazım hatası çok, şikayet yerinde bi hareket olmuş
Metin MF Üye Pondusss' Alıntı: yazım hatası çok, şikayet yerinde bi hareket olmuş Genişletmek için tıkla ... tüh bee fark etseydim şikayet sebebine "yazım yanlışları" yazardım.
Pondusss' Alıntı: yazım hatası çok, şikayet yerinde bi hareket olmuş Genişletmek için tıkla ... tüh bee fark etseydim şikayet sebebine "yazım yanlışları" yazardım.
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: yazım hatası çok, şikayet yerinde bi hareket olmuş Genişletmek için tıkla ... TDK...
Pondusss' Alıntı: yazım hatası çok, şikayet yerinde bi hareket olmuş Genişletmek için tıkla ... TDK...
Metin MF Üye Revengeful' Alıntı: Allah ile dalga geçmişim orda Genişletmek için tıkla ... "Allah ile dalga geçmek" yazmadım "Bir dinin ritüellerini alay konusu yapmak" yazdım. Hristiyanlıkla ilgili yani.
Revengeful' Alıntı: Allah ile dalga geçmişim orda Genişletmek için tıkla ... "Allah ile dalga geçmek" yazmadım "Bir dinin ritüellerini alay konusu yapmak" yazdım. Hristiyanlıkla ilgili yani.
Revengeful Emekli Yönetici Metin' Alıntı: "Allah ile dalga geçmek" yazmadım "Bir dinin ritüellerini alay konusu yapmak" yazdım. Hristiyanlıkla ilgili yani. Genişletmek için tıkla ... bana attığın özel mesajda sadece Allah kısmını koydun ve dalga geçmedim. Orada çoğul ekini öylesine koydum zaten. Müslümanda olabilirim hristiyanda olabilirm. Ben hiç bir dinle dalga geçmem
Metin' Alıntı: "Allah ile dalga geçmek" yazmadım "Bir dinin ritüellerini alay konusu yapmak" yazdım. Hristiyanlıkla ilgili yani. Genişletmek için tıkla ... bana attığın özel mesajda sadece Allah kısmını koydun ve dalga geçmedim. Orada çoğul ekini öylesine koydum zaten. Müslümanda olabilirim hristiyanda olabilirm. Ben hiç bir dinle dalga geçmem
Metin MF Üye Revengeful' Alıntı: yaa öyle işte Bana uf yapacak adminler şimdi Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Yahu arkadaş gece gece sinirimi bozan biri çıkıyor ya.. Neyse iyi geceler herkese