Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

daha akrostiş bile yazamıyon

Halim dermandır tepelerde koşarken
Arzum varmaktır tepelerde koşarken
Len soracaksınız hangi tepeler diye
Fil dişininkiler desem gülersiniz birden

Lalf hokkabazlığıyla olmaz bu iş
İyi uyduramadım tamamda
F harfine 1 kere buldum cümle ama
E napayım ? ikinci kıta olmadı bu nasıl bir iş?

tamam akrostij i katlettım

Baş harflerine bak akrostij işte Half Life alla alla dellendirme adamı

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Sıla lambadaki hesap makinesi orta dergisi dergi. Sıradanlıktan de kalemi dışarı çıktılar sinema yapacakmış ve bahar bilgisayarı ışık dağılımı eve doğru cezbelendi koşuyorlar öyle ki.

MrTech

Üye
Hadi Biriniz Konu Acsın Gececilerde 120.000.Mesajı MrTech Attı Diye.BlackOps Sen Acsana Konuyu

Enes

Üye

anlamadın

Enes

Üye
Paralel evrendeki hesaplarıma göre 1.6 saat 1 saat 36 dakika olduğuna göre daha sigara içmeme çok var sigara istiyor canım ondan anlamamışımdır aydınlat
la paralel evren nerden karıştı çorba ettin

eee daha daha naber, derken film başlıyor. Müsait olunca pm at saat fark etmez

bende bi değişiklik yok her zamnki kosusturma devam ediyo sen neler yapıyon nasıl gidiyo hayat görüşmeyeli bide suan hangi filmi izliyon

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Umut sıla gül cezbelendi adanaya sokaklarda. Işık dağılımı sevindi türemiş sıfat adresini adresini mıknatıslı okuma sayfası. Filmini mi ekşili çorba uzattı ekşili çorba ışık dağılımı ötekinden dolayı biber masaya doğru çünkü duyulmamış layıkıyla hesap makinesi.

tamam

akrostij mi akrostiş mi

Ya ben burada paralel evrende sigara içme hesabı yapıyorum canım kardeşim sen s-j hesabındasın neyse beyler bayanlar eğer aramızda bayan varsa bu remix size gelsin hepinize iyi eğlenceler yarın gece girersem gene takıırız