__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: amerikada banka hesabinda 200000$dan fazla nakiti olan 50 yaş ustu insanlar arasinda bir arastirma yapmişlar %95i sigara icmiyormuş Genişletmek için tıkla ... abi tr de de mesela günde bir paket marlboro içmek yerine kenara 8 lira atılsa ayda 240 lira yılda 2880 lira eder yaslanincaya kadarda bi 100000 lira eder
papakudioflu' Alıntı: amerikada banka hesabinda 200000$dan fazla nakiti olan 50 yaş ustu insanlar arasinda bir arastirma yapmişlar %95i sigara icmiyormuş Genişletmek için tıkla ... abi tr de de mesela günde bir paket marlboro içmek yerine kenara 8 lira atılsa ayda 240 lira yılda 2880 lira eder yaslanincaya kadarda bi 100000 lira eder
papakudioflu Emekli Yönetici neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun
__xXx__ Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin abi ama erkencisin
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin abi ama erkencisin
codblackops2 Üye Hasan' Alıntı: Sıfıra kadar gidecek mi Genişletmek için tıkla ... Post kasıyor - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Sıfıra kadar gidecek mi Genişletmek için tıkla ... Post kasıyor
Hasan' Alıntı: Sıfıra kadar gidecek mi Genişletmek için tıkla ... Post kasıyor - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Sıfıra kadar gidecek mi Genişletmek için tıkla ... Post kasıyor
MrTech Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
Hasan Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
codblackops2 Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi geceler
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi geceler
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: neyse arkadaşlar size bol muhabbetler iyi geceler ben kaçtım allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ...
StunnerDead Üye tarxhn' Alıntı: sonuc sigara içmesen paran mı olur nedir Genişletmek için tıkla ... Yoo sigara içerken de paran olur ama sonra yok olur - - - Eklendi - - - Benden size güzel bir şarkı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tarxhn' Alıntı: sonuc sigara içmesen paran mı olur nedir Genişletmek için tıkla ... Yoo sigara içerken de paran olur ama sonra yok olur - - - Eklendi - - - Benden size güzel bir şarkı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: Yoo sigara içerken de paran olur ama sonra yok olur Genişletmek için tıkla ... teşvik etme milleti
StunnerDead' Alıntı: Yoo sigara içerken de paran olur ama sonra yok olur Genişletmek için tıkla ... teşvik etme milleti
codblackops2 Üye Hasan' Alıntı: Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... OO hasan naber ya.bişi sorcam sen o kasları nerde yaptın.bide karında güzelmiş
Hasan' Alıntı: Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... OO hasan naber ya.bişi sorcam sen o kasları nerde yaptın.bide karında güzelmiş
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yıkanmıs Perdeye Bomba mı Koydun da Bizi mi Öldürcen Abii
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yıkanmıs Perdeye Bomba mı Koydun da Bizi mi Öldürcen Abii