Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: matrak adam vesselam, belki çalışıyordur ondan pek uğramıyor olabilir Genişletmek için tıkla ... oo hep çalışır hiç boş durmaz çok severdim kendilerini az da dövmedim ha yinede severim keratayı..
- SerkeŞ -' Alıntı: matrak adam vesselam, belki çalışıyordur ondan pek uğramıyor olabilir Genişletmek için tıkla ... oo hep çalışır hiç boş durmaz çok severdim kendilerini az da dövmedim ha yinede severim keratayı..
pro.engineer Üye MrTech' Alıntı: Hosgeldin Ömer Abi Nassın ? Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim sen nasılsın
MrTech' Alıntı: Hosgeldin Ömer Abi Nassın ? Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin ömer ?
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? Genişletmek için tıkla ... Sen yanlış anlıyorsun Şaka yapıyordur o
codblackops2' Alıntı: Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? Genişletmek için tıkla ... Sen yanlış anlıyorsun Şaka yapıyordur o
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam adaş nassın Genişletmek için tıkla ... Bıraktım o zaman
codblackops2' Alıntı: Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam adaş nassın Genişletmek için tıkla ... Bıraktım o zaman
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Ya ben karıştım cidden. Kime ne dedim. Beni yanlış anlayan biri mi var? Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne kafa karışmasıymış beni yerden yere vurdun
TheM-CK' Alıntı: Ya ben karıştım cidden. Kime ne dedim. Beni yanlış anlayan biri mi var? Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne kafa karışmasıymış beni yerden yere vurdun
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: İşte Gökcen Abimizin Bereketli,Nurlu Perdesi Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim gece gece tebessüm ettim sağol.
MrTech' Alıntı: İşte Gökcen Abimizin Bereketli,Nurlu Perdesi Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim gece gece tebessüm ettim sağol.
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Kardeşim. Hoş geldin. Nasılsın?
sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Kardeşim. Hoş geldin. Nasılsın?
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum hoş geldin seni burada görmek ne güzel sürpriz Nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sen nasılsın kardeşim
MasteLaa' Alıntı: Kuzum hoş geldin seni burada görmek ne güzel sürpriz Nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sen nasılsın kardeşim
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Sen yanlış anlıyorsun Şaka yapıyordur o Genişletmek için tıkla ... Bence o beni yanlış anlıyor ben şaka yapıyorum
MasteLaa' Alıntı: Sen yanlış anlıyorsun Şaka yapıyordur o Genişletmek için tıkla ... Bence o beni yanlış anlıyor ben şaka yapıyorum
MrTech Üye sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Sayenizde İyi Oluyoruz İşte
sürmenaj6169' Alıntı: eyvallah kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Sayenizde İyi Oluyoruz İşte
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Maşallah ne kafa karışmasıymış beni yerden yere vurdun Genişletmek için tıkla ... Özür dilerim.
codblackops2' Alıntı: Maşallah ne kafa karışmasıymış beni yerden yere vurdun Genişletmek için tıkla ... Özür dilerim.
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm selam Kardeşim. Hoş geldin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi sen nasılsın?
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm selam Kardeşim. Hoş geldin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi sen nasılsın?
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Bence o beni yanlış anlıyor ben şaka yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de icabet ediyordum Kardeşim.
codblackops2' Alıntı: Bence o beni yanlış anlıyor ben şaka yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de icabet ediyordum Kardeşim.
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sağol kardeşim gece gece tebessüm ettim sağol. Genişletmek için tıkla ...