Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sabah 4buçukta gelip iyi sabahlar diyor Genişletmek için tıkla ... yaşlandı yaşlandı eskiden nasıl mesaj kasardı var ya yetişemezdik...
- SerkeŞ -' Alıntı: sabah 4buçukta gelip iyi sabahlar diyor Genişletmek için tıkla ... yaşlandı yaşlandı eskiden nasıl mesaj kasardı var ya yetişemezdik...
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: bişi degil abi her zaman...TUĞ hüseyin abim de hiç gelmiyor yav Genişletmek için tıkla ... Sabah geliyor. Hemen gidiyor o. Özledim moruğu..
Elektr0' Alıntı: bişi degil abi her zaman...TUĞ hüseyin abim de hiç gelmiyor yav Genişletmek için tıkla ... Sabah geliyor. Hemen gidiyor o. Özledim moruğu..
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Canım abicim ne özürü olur mu öyle şey Ben sonradan anladım zaten sen kusura bakma yazını görememişim Ben de iyiyim hamd olsun teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Canımsın Kardeşim. - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulmazsam ne olacak?
MasteLaa' Alıntı: Canım abicim ne özürü olur mu öyle şey Ben sonradan anladım zaten sen kusura bakma yazını görememişim Ben de iyiyim hamd olsun teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Canımsın Kardeşim. - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulmazsam ne olacak?
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: Sabah geliyor. Hemen gidiyor o. Özledim moruğu.. Genişletmek için tıkla ... aynen yaff çok ugraşırdım hiç bişi demezdi .. ne sabır vardı
TheM-CK' Alıntı: Sabah geliyor. Hemen gidiyor o. Özledim moruğu.. Genişletmek için tıkla ... aynen yaff çok ugraşırdım hiç bişi demezdi .. ne sabır vardı
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Canımsın Kardeşim. - - - Eklendi - - - Hoş bulmazsam ne olacak? Genişletmek için tıkla ... Beni terslemeyi bırakır mısın
TheM-CK' Alıntı: Canımsın Kardeşim. - - - Eklendi - - - Hoş bulmazsam ne olacak? Genişletmek için tıkla ... Beni terslemeyi bırakır mısın
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sobeee Abim sen nasılsın? Sormadım değil mi? Affet. Eşşeklik yaptım - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Beni terslemeyi bırakır mısın Genişletmek için tıkla ... Bırakmamı istiyor musun?
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sobeee Abim sen nasılsın? Sormadım değil mi? Affet. Eşşeklik yaptım - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Beni terslemeyi bırakır mısın Genişletmek için tıkla ... Bırakmamı istiyor musun?
SHS Üye Elektr0' Alıntı: yaşlandı yaşlandı eskiden nasıl mesaj kasardı var ya yetişemezdik... Genişletmek için tıkla ... matrak adam vesselam, belki çalışıyordur ondan pek uğramıyor olabilir
Elektr0' Alıntı: yaşlandı yaşlandı eskiden nasıl mesaj kasardı var ya yetişemezdik... Genişletmek için tıkla ... matrak adam vesselam, belki çalışıyordur ondan pek uğramıyor olabilir
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İşte Gökcen Abimizin Bereketli,Nurlu Perdesi
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Sobeee Abim sen nasılsın? Sormadım değil mi? Affet. Eşşeklik yaptım - - - Eklendi - - - Bırakmamı istiyor musun? Genişletmek için tıkla ... Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam adaş nassın
TheM-CK' Alıntı: Sobeee Abim sen nasılsın? Sormadım değil mi? Affet. Eşşeklik yaptım - - - Eklendi - - - Bırakmamı istiyor musun? Genişletmek için tıkla ... Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam adaş nassın
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Sobeee Abim sen nasılsın? Sormadım değil mi? Affet. Eşşeklik yaptım - - - Eklendi - - - Bırakmamı istiyor musun? Genişletmek için tıkla ... estağfurullah deme öyle sabah sordun ya.
TheM-CK' Alıntı: Sobeee Abim sen nasılsın? Sormadım değil mi? Affet. Eşşeklik yaptım - - - Eklendi - - - Bırakmamı istiyor musun? Genişletmek için tıkla ... estağfurullah deme öyle sabah sordun ya.
pro.engineer Üye codblackops2' Alıntı: Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam adaş nassın Genişletmek için tıkla ... eyvallah sen nasılsın ?
codblackops2' Alıntı: Bu dünyada kardeş kardeş yaşamak varken tartışmak niye??? - - - Eklendi - - - Aleyküm selam adaş nassın Genişletmek için tıkla ... eyvallah sen nasılsın ?
pro.engineer Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi nasılsın ?
MasteLaa Üye sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... Kuzum hoş geldin seni burada görmek ne güzel sürpriz Nasılsın ??
sürmenaj6169' Alıntı: selam ağalar Genişletmek için tıkla ... Kuzum hoş geldin seni burada görmek ne güzel sürpriz Nasılsın ??