codblackops2 Üye Elektr0' Alıntı: ikisini bir arada yapamazsın ama gif'in gülüyor zaten... Genişletmek için tıkla ... Gif değil o smiley
Elektr0' Alıntı: ikisini bir arada yapamazsın ama gif'in gülüyor zaten... Genişletmek için tıkla ... Gif değil o smiley
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk abi ...iyim sen ...
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk abi ...iyim sen ...
MasteLaa Üye Metin' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin nasılsın ??
codblackops2 Üye Metin' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hoşgeldin nassın?
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Abicim Nasılsın ? İmzan Kurallara Aykırı İmiş Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim, öyleymiş pc ye geçince silecegim.
MrTech' Alıntı: Abicim Nasılsın ? İmzan Kurallara Aykırı İmiş Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim, öyleymiş pc ye geçince silecegim.
Elektr0 Üye codblackops2' Alıntı: Gif değil o smiley Genişletmek için tıkla ... niden kızıyorsunuzzz beaa
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: hoş bulduk abi ...iyim sen ... Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim çok şükür.
Elektr0 Üye codblackops2' Alıntı: Aleyküm selam nerelerdeydin sen Genişletmek için tıkla ... burdayım ...
codblackops2 Üye Elektr0' Alıntı: niden kızıyorsunuzzz beaa Genişletmek için tıkla ... Yoo ne kızması çok sakin bir insanım ben
Elektr0' Alıntı: niden kızıyorsunuzzz beaa Genişletmek için tıkla ... Yoo ne kızması çok sakin bir insanım ben
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bende iyiyim çok şükür. Genişletmek için tıkla ... .. abi furkan sert kızdı ...
OttomaN TigeR' Alıntı: bende iyiyim çok şükür. Genişletmek için tıkla ... .. abi furkan sert kızdı ...
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Adama şiir yazıyoruz umrunda mı te heey Genişletmek için tıkla ... Yok be kuzum beğendim diye biliyorum gördüm yani Teşekkür ediyorum Aynı güzellikte bir şiiri ben sana yazmak isterdim ama yeteneğim yok
codblackops2' Alıntı: Adama şiir yazıyoruz umrunda mı te heey Genişletmek için tıkla ... Yok be kuzum beğendim diye biliyorum gördüm yani Teşekkür ediyorum Aynı güzellikte bir şiiri ben sana yazmak isterdim ama yeteneğim yok
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim, öyleymiş pc ye geçince silecegim. Genişletmek için tıkla ... Hesabı Gören Ayı İdi Heralde İmzan Abicim Dimi ?
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim, öyleymiş pc ye geçince silecegim. Genişletmek için tıkla ... Hesabı Gören Ayı İdi Heralde İmzan Abicim Dimi ?
Elektr0 Üye codblackops2' Alıntı: Yoo ne kızması çok sakin bir insanım ben Genişletmek için tıkla ... bende öleyim dee şaka yapayım dedim sadece ... reyting olsun dedim..
codblackops2' Alıntı: Yoo ne kızması çok sakin bir insanım ben Genişletmek için tıkla ... bende öleyim dee şaka yapayım dedim sadece ... reyting olsun dedim..
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yaşar nasılsın diye sordum ama ya cevabını ben görmedim yada sen görmedin. Genişletmek için tıkla ... Görememişim Abi Affet
OttomaN TigeR' Alıntı: Yaşar nasılsın diye sordum ama ya cevabını ben görmedim yada sen görmedin. Genişletmek için tıkla ... Görememişim Abi Affet
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: .. abi furkan sert kızdı ... Genişletmek için tıkla ... Furkan'a birşey demedim ki. neden kızdı?
Elektr0' Alıntı: .. abi furkan sert kızdı ... Genişletmek için tıkla ... Furkan'a birşey demedim ki. neden kızdı?