Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Bugün sinekler konmuyor ekrana
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: iyi muhabbetler Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Pondusss, sürmenaj6169, Avcı7 Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun geliyor musun
Pondusss' Alıntı: iyi muhabbetler Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Pondusss, sürmenaj6169, Avcı7 Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun geliyor musun
SHS Üye Vatron' Alıntı: diskoya güldüm diye yazdığında bende onu " diskoya güldüm var mı bir itirazın " olarak algıladım. - - - Eklendi - - - kim onlar yahu? benim güzel kardeşimin canını kim sıkmış. sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... ben affımı diledim abi, gerisi sana kalmış - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Bugün sinekler konmuyor ekrana Genişletmek için tıkla ... gelsede bisey yapamaz bende AndroRaid var
Vatron' Alıntı: diskoya güldüm diye yazdığında bende onu " diskoya güldüm var mı bir itirazın " olarak algıladım. - - - Eklendi - - - kim onlar yahu? benim güzel kardeşimin canını kim sıkmış. sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... ben affımı diledim abi, gerisi sana kalmış - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Bugün sinekler konmuyor ekrana Genişletmek için tıkla ... gelsede bisey yapamaz bende AndroRaid var
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: ben affımı diledim abi, gerisi sana kalmış Genişletmek için tıkla ... sen onu mu demek istedin, benim öğrenmek istediği bu. yoksa ben mi yanlış anladım.
- SerkeŞ -' Alıntı: ben affımı diledim abi, gerisi sana kalmış Genişletmek için tıkla ... sen onu mu demek istedin, benim öğrenmek istediği bu. yoksa ben mi yanlış anladım.
-efşan Üye Vatron' Alıntı: diskoya güldüm diye yazdığında bende onu " diskoya güldüm var mı bir itirazın " olarak algıladım. - - - Eklendi - - - kim onlar yahu? benim güzel kardeşimin canını kim sıkmış. sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abim. Dengesiz insanlar işte. Ağza almaya değmez isimlerini. Yoğunsun bu gece galiba. Allah kolaylıklar versin Abi
Vatron' Alıntı: diskoya güldüm diye yazdığında bende onu " diskoya güldüm var mı bir itirazın " olarak algıladım. - - - Eklendi - - - kim onlar yahu? benim güzel kardeşimin canını kim sıkmış. sorun nedir? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abim. Dengesiz insanlar işte. Ağza almaya değmez isimlerini. Yoğunsun bu gece galiba. Allah kolaylıklar versin Abi
SHS Üye Vatron' Alıntı: sen onu mu demek istedin, benim öğrenmek istediği bu. yoksa ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla ... ilk mesajında disko yapmışsın bende güldüm onu görünce oraya da basitçe bunu yazdım, bunun altında başka birşey yok, benim aklımdan bile geçmez sizin düşündükleriniz
Vatron' Alıntı: sen onu mu demek istedin, benim öğrenmek istediği bu. yoksa ben mi yanlış anladım. Genişletmek için tıkla ... ilk mesajında disko yapmışsın bende güldüm onu görünce oraya da basitçe bunu yazdım, bunun altında başka birşey yok, benim aklımdan bile geçmez sizin düşündükleriniz
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun Genişletmek için tıkla ... gidiyorum. İşim biterse gelirim
sürmenaj6169' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun Genişletmek için tıkla ... gidiyorum. İşim biterse gelirim
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: gidiyorum. İşim biterse gelirim Genişletmek için tıkla ... güle güle
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben affımı diledim abi, gerisi sana kalmış - - - Eklendi - - - gelsede bisey yapamaz bende AndroRaid var Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: ben affımı diledim abi, gerisi sana kalmış - - - Eklendi - - - gelsede bisey yapamaz bende AndroRaid var Genişletmek için tıkla ...
pro.engineer Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoşgeldin
pro.engineer Üye ismail0100' Alıntı: beyler bayanlar sadece bi iyi geceler demek için uğradım byby Genişletmek için tıkla ...
ismail0100' Alıntı: beyler bayanlar sadece bi iyi geceler demek için uğradım byby Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye ismail0100' Alıntı: beyler bayanlar sadece bi iyi geceler demek için uğradım byby Genişletmek için tıkla ... İYi geceler
ismail0100' Alıntı: beyler bayanlar sadece bi iyi geceler demek için uğradım byby Genişletmek için tıkla ... İYi geceler