__xXx__ Üye gonuldostu82' Alıntı: eyvallah hocam size de günaydın ama biz daha hiç uyumadık ki vardiya 08:00 bitecek Genişletmek için tıkla ... allah yardımcınız olsun bense daha yeni uyandım - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: günaydın Paşa Genişletmek için tıkla ... sağol smart
gonuldostu82' Alıntı: eyvallah hocam size de günaydın ama biz daha hiç uyumadık ki vardiya 08:00 bitecek Genişletmek için tıkla ... allah yardımcınız olsun bense daha yeni uyandım - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: günaydın Paşa Genişletmek için tıkla ... sağol smart
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: allah yardımcınız olsun bense daha yeni uyandım Genişletmek için tıkla ... bu saatte mi?!
__xXx__' Alıntı: allah yardımcınız olsun bense daha yeni uyandım Genişletmek için tıkla ... bu saatte mi?!
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: normal bir durum mu peki Genişletmek için tıkla ... aslında bugün bu saatte uyanmazdim ama ayağımın ağırmasina uyandim ama 2-3 haftadır bu saatlerde uyanırdim
Pondusss' Alıntı: normal bir durum mu peki Genişletmek için tıkla ... aslında bugün bu saatte uyanmazdim ama ayağımın ağırmasina uyandim ama 2-3 haftadır bu saatlerde uyanırdim
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: aslında bugün bu saatte uyanmazdim ama ayağımın ağırmasina uyandim ama 2-3 haftadır bu saatlerde uyanırdim Genişletmek için tıkla ... ben de hastahanedeyken bu saatlerde kalkardım. 1 hafta düzenim bozuldu
__xXx__' Alıntı: aslında bugün bu saatte uyanmazdim ama ayağımın ağırmasina uyandim ama 2-3 haftadır bu saatlerde uyanırdim Genişletmek için tıkla ... ben de hastahanedeyken bu saatlerde kalkardım. 1 hafta düzenim bozuldu
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ben de hastahanedeyken bu saatlerde kalkardım. 1 hafta düzenim bozuldu Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden hastahanede bulundun
Pondusss' Alıntı: ben de hastahanedeyken bu saatlerde kalkardım. 1 hafta düzenim bozuldu Genişletmek için tıkla ... hayırdır neden hastahanede bulundun
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: hayırdır neden hastahanede bulundun Genişletmek için tıkla ... ameliyat oldum.
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: geçmiş olsun ne ameliyatı Genişletmek için tıkla ... sağol Paşa. Apandisit ameliyatı. içime zehir yayılmış falan filan. O iki haftayı unutamam - - - Eklendi - - - bildiğin ölümden döndüm
__xXx__' Alıntı: geçmiş olsun ne ameliyatı Genişletmek için tıkla ... sağol Paşa. Apandisit ameliyatı. içime zehir yayılmış falan filan. O iki haftayı unutamam - - - Eklendi - - - bildiğin ölümden döndüm
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: sağol Paşa. Apandisit ameliyatı. içime zehir yayılmış falan filan. O iki haftayı unutamam Genişletmek için tıkla ... allah beterinden korusun
Pondusss' Alıntı: sağol Paşa. Apandisit ameliyatı. içime zehir yayılmış falan filan. O iki haftayı unutamam Genişletmek için tıkla ... allah beterinden korusun
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: allah beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... sağol Paşa da daha beteri var mı bilmem. Doktor bir kaç saat daha geç gelseydiniz kurtulma riski çok azdı falan demiş. Tabi ben kurtuldum
__xXx__' Alıntı: allah beterinden korusun Genişletmek için tıkla ... sağol Paşa da daha beteri var mı bilmem. Doktor bir kaç saat daha geç gelseydiniz kurtulma riski çok azdı falan demiş. Tabi ben kurtuldum
spy ghost Üye Vatron' Alıntı: Yayın başlasın... Selam millet... Genişletmek için tıkla ... selamm seninle de kötü bir karşılaşmamız oldu forumda
Vatron' Alıntı: Yayın başlasın... Selam millet... Genişletmek için tıkla ... selamm seninle de kötü bir karşılaşmamız oldu forumda
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... = aleykümselam? spy ghost' Alıntı: selamm seninle de kötü bir karşılaşmamız oldu forumda Genişletmek için tıkla ... olsun önemli değil. olur arada öyle şeyler
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... = aleykümselam? spy ghost' Alıntı: selamm seninle de kötü bir karşılaşmamız oldu forumda Genişletmek için tıkla ... olsun önemli değil. olur arada öyle şeyler