OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Hayırlı geceler, tatlı uykular Abim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim hepiniz sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri.
TheM-CK' Alıntı: Hayırlı geceler, tatlı uykular Abim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim hepiniz sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri.
MasteLaa Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim bu güzel insanları görünce daha iyi oluyorum
L-LumieRe' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim bu güzel insanları görünce daha iyi oluyorum
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: uykum geldi kardeşim. Genişletmek için tıkla ... ama bak çay ? dayak yicem birazdan tamam sustum
OttomaN TigeR' Alıntı: uykum geldi kardeşim. Genişletmek için tıkla ... ama bak çay ? dayak yicem birazdan tamam sustum
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim hepiniz sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Biz de seni yürekten öpüyoruz canım abim
OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim hepiniz sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Biz de seni yürekten öpüyoruz canım abim
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: Allah güzel günler gösterir inşallah kuzum Ama çok yatmakta iyi değil Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim cümlemize inşallah. doğru kurtulmam gerek bu işten
MasteLaa' Alıntı: Allah güzel günler gösterir inşallah kuzum Ama çok yatmakta iyi değil Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim cümlemize inşallah. doğru kurtulmam gerek bu işten
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim hepiniz sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Sende Abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim hepiniz sağlıcakla kalın. Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri. Genişletmek için tıkla ... Sende Abim.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin Abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk güzel insan. iyiyim çok şükür, sizleri sormalı.
TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin Abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk güzel insan. iyiyim çok şükür, sizleri sormalı.
Enes Üye Vatron' Alıntı: hoşbulduk güzel insan. iyiyim çok şükür, sizleri sormalı. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin gifci abi
Vatron' Alıntı: hoşbulduk güzel insan. iyiyim çok şükür, sizleri sormalı. Genişletmek için tıkla ... hoş geldin gifci abi
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi duyduğuma göre gidiyormuşsn
-efşan Üye Vatron' Alıntı: hoşbulduk güzel insan. iyiyim çok şükür, sizleri sormalı. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Abim. Şükürler olsun çok iyiyim bu gün Sağolasın Abim.
Vatron' Alıntı: hoşbulduk güzel insan. iyiyim çok şükür, sizleri sormalı. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Abim. Şükürler olsun çok iyiyim bu gün Sağolasın Abim.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Sana çok selam kuzum nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... sizleri görüpte kötü olmak olur mu hiç kuzu? tabikide iyiyim çok şükür. benim güzel dostlarım nasıllar inşallah sürmenaj6169' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: hoş geldin gifci abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bea
MasteLaa' Alıntı: Sana çok selam kuzum nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... sizleri görüpte kötü olmak olur mu hiç kuzu? tabikide iyiyim çok şükür. benim güzel dostlarım nasıllar inşallah sürmenaj6169' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: hoş geldin gifci abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bea