L-LumieRe Üye TheFenomen' Alıntı: beni de tanımıyorsun ama ben yüzsüzlük yapıp sormadan tanıtayım ben de 19 da yorgun biriyim ama soyadım ihtiyar Genişletmek için tıkla ... m.o kardeşim yeni gördüm seni kusura bakma
TheFenomen' Alıntı: beni de tanımıyorsun ama ben yüzsüzlük yapıp sormadan tanıtayım ben de 19 da yorgun biriyim ama soyadım ihtiyar Genişletmek için tıkla ... m.o kardeşim yeni gördüm seni kusura bakma
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: Güzeldi günüm teşekkür ediyorum Senin nasıldı ? Genişletmek için tıkla ... benimde iyiydi bol bol yatış
MasteLaa' Alıntı: Güzeldi günüm teşekkür ediyorum Senin nasıldı ? Genişletmek için tıkla ... benimde iyiydi bol bol yatış
MasteLaa Üye mad eagle' Alıntı: Slm ahali bu konuyu hep görüyorum bir kere girdim bende bir hastalık var konuyu baştab okumadımmı cevap yazamıyorum ama bh konuda baştan okunacak gibi değilki yahu Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum nasılsın Evet baştan okunamaz
mad eagle' Alıntı: Slm ahali bu konuyu hep görüyorum bir kere girdim bende bir hastalık var konuyu baştab okumadımmı cevap yazamıyorum ama bh konuda baştan okunacak gibi değilki yahu Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum nasılsın Evet baştan okunamaz
Enes Üye sürmenaj6169' Alıntı: gerek yok ama istersen bu zevke dahil olabilirsin Genişletmek için tıkla ... tabanca da getireyim mi
sürmenaj6169' Alıntı: gerek yok ama istersen bu zevke dahil olabilirsin Genişletmek için tıkla ... tabanca da getireyim mi
Enes Üye L-LumieRe' Alıntı: m.o kardeşim yeni gördüm seni kusura bakma Genişletmek için tıkla ... olsun ben kendimi göstermeliyim değil mi senin görmemen normal ben de memnun oldum
L-LumieRe' Alıntı: m.o kardeşim yeni gördüm seni kusura bakma Genişletmek için tıkla ... olsun ben kendimi göstermeliyim değil mi senin görmemen normal ben de memnun oldum
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Erken gidiyorsun Abi? Genişletmek için tıkla ... uykum geldi kardeşim.
MasteLaa Üye sürmenaj6169' Alıntı: benimde iyiydi bol bol yatış Genişletmek için tıkla ... Allah güzel günler gösterir inşallah kuzum Ama çok yatmakta iyi değil
sürmenaj6169' Alıntı: benimde iyiydi bol bol yatış Genişletmek için tıkla ... Allah güzel günler gösterir inşallah kuzum Ama çok yatmakta iyi değil
L-LumieRe Üye sürmenaj6169' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: görüşürüz Hasan. Genişletmek için tıkla ... gorusursz abi. iyi geceler. MasteLaa' Alıntı: Olsun canım abim 2 yaşla da abi olunur Nasılsınız iyisiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın. acıktım yaw ...................................................
sürmenaj6169' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: görüşürüz Hasan. Genişletmek için tıkla ... gorusursz abi. iyi geceler. MasteLaa' Alıntı: Olsun canım abim 2 yaşla da abi olunur Nasılsınız iyisiniz inşallah Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın. acıktım yaw ...................................................
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: uykum geldi kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, tatlı uykular Abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: uykum geldi kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, tatlı uykular Abim.