Enes Üye MasteLaa' Alıntı: Teşekkürler kuzum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi herhalde sen nasılsın
Enes Üye StunnerDead' Alıntı: Cebimde para var ama bu saat de sigara alamam ve bügün 6 da uyandım en az sabah 6 da uyurum sigara yok Genişletmek için tıkla ... zıkkımın kökünü iç
StunnerDead' Alıntı: Cebimde para var ama bu saat de sigara alamam ve bügün 6 da uyandım en az sabah 6 da uyurum sigara yok Genişletmek için tıkla ... zıkkımın kökünü iç
OttomaN TigeR Üye ylnzadam' Alıntı: haydi ben kacar zaten muhabbeti anlamadım beni taksim paklar Genişletmek için tıkla ...
ylnzadam' Alıntı: haydi ben kacar zaten muhabbeti anlamadım beni taksim paklar Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Pc bölümü germiş seni Kardeşim. Baktım gerici uzadım hemen:d Aleyküm selam. Nasılsın?
L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Pc bölümü germiş seni Kardeşim. Baktım gerici uzadım hemen:d Aleyküm selam. Nasılsın?
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm selam Paşam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol abi iyiyim seni sormalı görünmüyorsun hiç
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm selam Paşam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol abi iyiyim seni sormalı görünmüyorsun hiç
MasteLaa Üye TheFenomen' Alıntı: iyi herhalde sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ben de iyiyim
tarxhn Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum başka muhabbet de ederiz Genişletmek için tıkla ... her yerden bir seyler kim kime soru soruyor kim nerden cevap alıyor anlamış değilim. bu böyle sabahı bulur. en iyi kafalar iyi iken aradan sıvışmak canım
MasteLaa' Alıntı: Kuzum başka muhabbet de ederiz Genişletmek için tıkla ... her yerden bir seyler kim kime soru soruyor kim nerden cevap alıyor anlamış değilim. bu böyle sabahı bulur. en iyi kafalar iyi iken aradan sıvışmak canım
MasteLaa Üye sürmenaj6169' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Selam kuzum nasılsın görüşmeyeli iyisindir inşallah
sürmenaj6169' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Selam kuzum nasılsın görüşmeyeli iyisindir inşallah
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: sağol abi iyiyim seni sormalı görünmüyorsun hiç Genişletmek için tıkla ... İki üç gündür devamlı online'ım ama çıkış yapmadım hiç. Sabah akşam buradayım Şükürler olsun iyiyim Paşam. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne oldu?
sürmenaj6169' Alıntı: sağol abi iyiyim seni sormalı görünmüyorsun hiç Genişletmek için tıkla ... İki üç gündür devamlı online'ım ama çıkış yapmadım hiç. Sabah akşam buradayım Şükürler olsun iyiyim Paşam. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ne oldu?