-efşan Üye Pondusss' Alıntı: acun ingilizcesi "they are going there,they tey tey, hey gidi günler hey" tarz birşeydir. "çat-pat" ingilizcesidir. Genişletmek için tıkla ... Benimki de farksız sayılmaz ondan.
Pondusss' Alıntı: acun ingilizcesi "they are going there,they tey tey, hey gidi günler hey" tarz birşeydir. "çat-pat" ingilizcesidir. Genişletmek için tıkla ... Benimki de farksız sayılmaz ondan.
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: ikinizde aynı saniyede yorum atmışsınız Genişletmek için tıkla ... ama benimki önde
codblackops2' Alıntı: ikinizde aynı saniyede yorum atmışsınız Genişletmek için tıkla ... ama benimki önde
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sakin olmalısın. - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk ama ben gidiyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere. Selametle.
codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sakin olmalısın. - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk ama ben gidiyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere. Selametle.
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk ama ben gidiyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk ama ben gidiyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Sakin olmalısın. - - - Eklendi - - - Görüşmek üzere. Selametle. Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: Sakin olmalısın. - - - Eklendi - - - Görüşmek üzere. Selametle. Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Sekiz misafir ne yahu? Genişletmek için tıkla ... neler gördük abi biz
codblackops2 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk ama ben gidiyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
'TUĞ'' Alıntı: hoşbulduk ama ben gidiyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: neler gördük abi biz Genişletmek için tıkla ... Hele Ramazanda. Patlama yaşıyor.
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: uykum geldi. Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Kardeşim. - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Şifreli mi konuşuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yok. Eskilerden bahsettik biraz.
Pondusss' Alıntı: uykum geldi. Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Kardeşim. - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Şifreli mi konuşuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yok. Eskilerden bahsettik biraz.