-efşan Üye codblackops2' Alıntı: Konuşçak bi konu buldum survivorla ilgili konuşalım - - - Eklendi - - - Dağıtayım mı ha gene Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: Konuşçak bi konu buldum survivorla ilgili konuşalım - - - Eklendi - - - Dağıtayım mı ha gene Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: adam büyük tehdit Genişletmek için tıkla ... Hekir Okan'dan da zararlı bu.
codblackops2 Üye ehehhe o nuda bilerek yapmamıştım merak etmeyıb çıkın sığınıklardan neyse ben biraz yemek tıkınam geliyorum
ehehhe o nuda bilerek yapmamıştım merak etmeyıb çıkın sığınıklardan neyse ben biraz yemek tıkınam geliyorum
-efşan Üye codblackops2' Alıntı: ehehhe o nuda bilerek yapmamıştım merak etmeyıb çıkın sığınıklardan neyse ben biraz yemek tıkınam geliyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun. - - - Eklendi - - - Şu Ramazan bi gelse
codblackops2' Alıntı: ehehhe o nuda bilerek yapmamıştım merak etmeyıb çıkın sığınıklardan neyse ben biraz yemek tıkınam geliyorum Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun. - - - Eklendi - - - Şu Ramazan bi gelse
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Hekir Okan'dan da zararlı bu. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Afiyet olsun. - - - Eklendi - - - Şu Ramazan bi gelse Genişletmek için tıkla ... aynen abi. Özledim
TheM-CK' Alıntı: Hekir Okan'dan da zararlı bu. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Afiyet olsun. - - - Eklendi - - - Şu Ramazan bi gelse Genişletmek için tıkla ... aynen abi. Özledim
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - aynen abi. Özledim Genişletmek için tıkla ... Ah İhtiyarlar ah! Ben de özledim yahu.
Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - aynen abi. Özledim Genişletmek için tıkla ... Ah İhtiyarlar ah! Ben de özledim yahu.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Ah İhtiyarlar ah! Ben de özledim yahu. Genişletmek için tıkla ... L&M geldi aklıma Dizi olan, sigara değil
TheM-CK' Alıntı: Ah İhtiyarlar ah! Ben de özledim yahu. Genişletmek için tıkla ... L&M geldi aklıma Dizi olan, sigara değil
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: L&M geldi aklıma Dizi olan, sigara değil Genişletmek için tıkla ... Benim de aklıma sigarayı getirttin şimdi yahu.
Pondusss' Alıntı: L&M geldi aklıma Dizi olan, sigara değil Genişletmek için tıkla ... Benim de aklıma sigarayı getirttin şimdi yahu.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Benim de aklıma sigarayı getirttin şimdi yahu. Genişletmek için tıkla ... içiyor musun
TheM-CK' Alıntı: Benim de aklıma sigarayı getirttin şimdi yahu. Genişletmek için tıkla ... içiyor musun
Adilx05 Üye TheM-CK' Alıntı: Benim de aklıma sigarayı getirttin şimdi yahu. Genişletmek için tıkla ... L&M Satılıyo Mu Hâlâ Ya ^^
TheM-CK' Alıntı: Benim de aklıma sigarayı getirttin şimdi yahu. Genişletmek için tıkla ... L&M Satılıyo Mu Hâlâ Ya ^^
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: içiyor musun Genişletmek için tıkla ... İçiyordum da mecburiyetten bıraktım.
Adilx05 Üye Pondusss' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... Son 4 Yıldır Winston Müdaimiydim Yalnız Bu Yaz West Ice İçiyom Sıcakta Öbürleri Gitmiyo ^^
Pondusss' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... Son 4 Yıldır Winston Müdaimiydim Yalnız Bu Yaz West Ice İçiyom Sıcakta Öbürleri Gitmiyo ^^
Adilx05 Üye TheM-CK' Alıntı: İçiyordum da mecburiyetten bıraktım. Genişletmek için tıkla ... Mecburiyet Derken ???
TheM-CK' Alıntı: İçiyordum da mecburiyetten bıraktım. Genişletmek için tıkla ... Mecburiyet Derken ???
-efşan Üye Adilx05' Alıntı: Son 4 Yıldır Winston Müdaimiydim Yalnız Bu Yaz West Ice İçiyom Sıcakta Öbürleri Gitmiyo ^^ Genişletmek için tıkla ... İç iç! Zamanında yediğin hurmalar, an gelir tırmalar.
Adilx05' Alıntı: Son 4 Yıldır Winston Müdaimiydim Yalnız Bu Yaz West Ice İçiyom Sıcakta Öbürleri Gitmiyo ^^ Genişletmek için tıkla ... İç iç! Zamanında yediğin hurmalar, an gelir tırmalar.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: İçiyordum da mecburiyetten bıraktım. Genişletmek için tıkla ... ne güzel
Adilx05 Üye TheM-CK' Alıntı: İç iç! Zamanında yediğin hurmalar, an gelir tırmalar. Genişletmek için tıkla ... Sigranında Orasını Seviyom Zaten Sonradan Cefasını Çekiyon Hemen Belli Etmiyo Bırakmaya Çalışıyom Ama Yok Yemekten Sonra İçmeyince Olmuyo
TheM-CK' Alıntı: İç iç! Zamanında yediğin hurmalar, an gelir tırmalar. Genişletmek için tıkla ... Sigranında Orasını Seviyom Zaten Sonradan Cefasını Çekiyon Hemen Belli Etmiyo Bırakmaya Çalışıyom Ama Yok Yemekten Sonra İçmeyince Olmuyo
-efşan Üye Adilx05' Alıntı: Sigranında Orasını Seviyom Zaten Sonradan Cefasını Çekiyon Hemen Belli Etmiyo Bırakmaya Çalışıyom Ama Yok Yemekten Sonra İçmeyince Olmuyo Genişletmek için tıkla ... Zamanı gelince bırakıyorsun, anlamadan.
Adilx05' Alıntı: Sigranında Orasını Seviyom Zaten Sonradan Cefasını Çekiyon Hemen Belli Etmiyo Bırakmaya Çalışıyom Ama Yok Yemekten Sonra İçmeyince Olmuyo Genişletmek için tıkla ... Zamanı gelince bırakıyorsun, anlamadan.