-efşan Üye Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Furkan'ım. Hoş geldin. Nasılsın?
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Furkan'ım. Hoş geldin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol abi. 1 ay sonra anne babamı gördüm
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Furkan'ım. Hoş geldin. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol abi. 1 ay sonra anne babamı gördüm
MrTech Üye e.c' Alıntı: sağol hacım iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim hacım
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: sağol abi. 1 ay sonra anne babamı gördüm Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Kardeşim. Makine olayını da açsaydın hazır, babana.
Pondusss' Alıntı: sağol abi. 1 ay sonra anne babamı gördüm Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın Kardeşim. Makine olayını da açsaydın hazır, babana.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Gözün aydın Kardeşim. Makine olayını da açsaydın hazır, babana. Genişletmek için tıkla ... şu an açmak istemiyorum. Hafta içi bakarız ona - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: A.s naber Genişletmek için tıkla ... iyi Hasan. Sağol. Sen nasılsın - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: as hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
TheM-CK' Alıntı: Gözün aydın Kardeşim. Makine olayını da açsaydın hazır, babana. Genişletmek için tıkla ... şu an açmak istemiyorum. Hafta içi bakarız ona - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: A.s naber Genişletmek için tıkla ... iyi Hasan. Sağol. Sen nasılsın - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: as hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: şu an açmak istemiyorum. Hafta içi bakarız ona - - - Eklendi - - - iyi Hasan. Sağol. Sen nasılsın - - - Eklendi - - - hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kuzum görüşmeyeli
Pondusss' Alıntı: şu an açmak istemiyorum. Hafta içi bakarız ona - - - Eklendi - - - iyi Hasan. Sağol. Sen nasılsın - - - Eklendi - - - hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kuzum görüşmeyeli
MrTech Üye e.c' Alıntı: işler nası hacım Genişletmek için tıkla ... duse kalka eh ıste ıdare edıyoruz.senın ?
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kuzum görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... sağol Fatih. Sen ?
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Ben geldim beyler Genişletmek için tıkla ... a.s isimsiz kahraman
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Ben geldim beyler Genişletmek için tıkla ... a.s isimsiz kahraman
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: a.s isimsiz kahraman Genişletmek için tıkla ... İsimsiz İsmim profilimde yazıyor
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: İsimsiz İsmim profilimde yazıyor Genişletmek için tıkla ... göremiyorum
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: sağol Fatih. Sen ? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim kuzum işte sizler iyi olunca
Pondusss' Alıntı: sağol Fatih. Sen ? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim kuzum işte sizler iyi olunca
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Ben geldim beyler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum nasılsın bu gece ??
codblackops2' Alıntı: Selamun Aleyküm.Ben geldim beyler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kuzum nasılsın bu gece ??
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de çok iyiyim kuzum işte sizler iyi olunca Genişletmek için tıkla ... ne güzel - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Emin misin Bir daha bak Genişletmek için tıkla ... söyle işte yorma
MasteLaa' Alıntı: Ben de çok iyiyim kuzum işte sizler iyi olunca Genişletmek için tıkla ... ne güzel - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Emin misin Bir daha bak Genişletmek için tıkla ... söyle işte yorma