Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Bura da çok sıcak ama hafif hafif esiyor ben de fırsatı kaçırmadan uyumak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç durma derim burda o bile yok
MasteLaa' Alıntı: Bura da çok sıcak ama hafif hafif esiyor ben de fırsatı kaçırmadan uyumak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Hiç durma derim burda o bile yok
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: sağlık olsun azizim. Genişletmek için tıkla ... sağlıksız olur Allah bilir kimler ıssırdı .. benim alacagım elmayı ıssıran kişiyi bilmem lazım yoksa 2.500 TL verilir mi bir elma ya oda ıssırılmış..
Pondusss' Alıntı: sağlık olsun azizim. Genişletmek için tıkla ... sağlıksız olur Allah bilir kimler ıssırdı .. benim alacagım elmayı ıssıran kişiyi bilmem lazım yoksa 2.500 TL verilir mi bir elma ya oda ıssırılmış..
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: sağlıksız olur Allah bilir kimler ıssırdı .. benim alacagım elmayı ıssıran kişiyi bilmem lazım yoksa 2.500 TL verilir mi bir elma ya oda ıssırılmış.. Genişletmek için tıkla ... Kuzum imzan çok enteresan olmuş
Elektr0' Alıntı: sağlıksız olur Allah bilir kimler ıssırdı .. benim alacagım elmayı ıssıran kişiyi bilmem lazım yoksa 2.500 TL verilir mi bir elma ya oda ıssırılmış.. Genişletmek için tıkla ... Kuzum imzan çok enteresan olmuş
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Vay bee .. Genişletmek için tıkla ... Wawe Galaxy vs 4 yöne dönüyor. Nokialar sadece çift taraf. WPyi bilmiyorum ama - - - Eklendi - - - Elektr0' Alıntı: sağlıksız olur Allah bilir kimler ıssırdı .. benim alacagım elmayı ıssıran kişiyi bilmem lazım yoksa 2.500 TL verilir mi bir elma ya oda ıssırılmış.. Genişletmek için tıkla ... verilir azizim
codblackops2' Alıntı: Vay bee .. Genişletmek için tıkla ... Wawe Galaxy vs 4 yöne dönüyor. Nokialar sadece çift taraf. WPyi bilmiyorum ama - - - Eklendi - - - Elektr0' Alıntı: sağlıksız olur Allah bilir kimler ıssırdı .. benim alacagım elmayı ıssıran kişiyi bilmem lazım yoksa 2.500 TL verilir mi bir elma ya oda ıssırılmış.. Genişletmek için tıkla ... verilir azizim
Elektr0 Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzum imzan çok enteresan olmuş Genişletmek için tıkla ... enteresan derken ?
codblackops2 Üye Pondusss' Alıntı: Wawe Galaxy vs 4 yöne dönüyor. Nokialar sadece çift taraf. WPyi bilmiyorum ama - - - Eklendi - - - verilir azizim Genişletmek için tıkla ... Telefonu ters kullanmak süper bişi olsa gerek iphone da mı öyle
Pondusss' Alıntı: Wawe Galaxy vs 4 yöne dönüyor. Nokialar sadece çift taraf. WPyi bilmiyorum ama - - - Eklendi - - - verilir azizim Genişletmek için tıkla ... Telefonu ters kullanmak süper bişi olsa gerek iphone da mı öyle
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: enteresan derken ? Genişletmek için tıkla ... yok mu azizim başka soru
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: verilir azizim Genişletmek için tıkla ... manava git bir poşet elma al 10 TL tutar tutmaz + ıssırılmamış...
Pondusss' Alıntı: verilir azizim Genişletmek için tıkla ... manava git bir poşet elma al 10 TL tutar tutmaz + ıssırılmamış...
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: enteresan derken ? Genişletmek için tıkla ... Yani güzel olmuş ilgi çekici anlamında
Elektr0' Alıntı: enteresan derken ? Genişletmek için tıkla ... Yani güzel olmuş ilgi çekici anlamında
Amaru Shady Üye codblackops2' Alıntı: Telefonu ters kullanmak süper bişi olsa gerek iphone da mı öyle Genişletmek için tıkla ... onu denedim. Ama zannetmiyorum, Apple yapmaz öyle şey. Yarın denerim
codblackops2' Alıntı: Telefonu ters kullanmak süper bişi olsa gerek iphone da mı öyle Genişletmek için tıkla ... onu denedim. Ama zannetmiyorum, Apple yapmaz öyle şey. Yarın denerim
codblackops2 Üye Elektr0' Alıntı: manava git bir poşet elma al 10 TL tutar tutmaz + ıssırılmamış... Genişletmek için tıkla ... O ELmaların işletim sistemi işlemcisi ramı ve çekirdeği nedir peki? Alınabilcek bişi mi ?
Elektr0' Alıntı: manava git bir poşet elma al 10 TL tutar tutmaz + ıssırılmamış... Genişletmek için tıkla ... O ELmaların işletim sistemi işlemcisi ramı ve çekirdeği nedir peki? Alınabilcek bişi mi ?
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: yok mu azizim başka soru Genişletmek için tıkla ... Müzik ile aran nasıl ... önüne bir gitar koysalar ögrenir misin ?? yada başka bir müzik aleti.. ben kafayı müzige çok taktım bu aralar...
Pondusss' Alıntı: yok mu azizim başka soru Genişletmek için tıkla ... Müzik ile aran nasıl ... önüne bir gitar koysalar ögrenir misin ?? yada başka bir müzik aleti.. ben kafayı müzige çok taktım bu aralar...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: manava git bir poşet elma al 10 TL tutar tutmaz + ıssırılmamış... Genişletmek için tıkla ... köyde ekşi elma var, bedava
Elektr0' Alıntı: manava git bir poşet elma al 10 TL tutar tutmaz + ıssırılmamış... Genişletmek için tıkla ... köyde ekşi elma var, bedava
MasteLaa Üye Herkese iyi geceler tatlı rüyalar Sohbetinize doyum olmuyor ama uyku düzeni söz konusu Tekrar tatlı rüyalar
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar Sohbetinize doyum olmuyor ama uyku düzeni söz konusu Tekrar tatlı rüyalar