Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
nokia iyi güzel yapıyorda. ne yapmaya çalıştığını bir anlasam... 3 yıl önce aldığım 3.2 mp lik 5800 da autofocus var, ama 8 mp lik e7 de autofocus yok. koymamalarının amacı ne çok merak ediyorum.

Tepkiler: Elektr0
nokia iyi güzel yapıyorda. ne yapmaya çalıştığını bir anlasam... 3 yıl önce aldığım 3.2 mp lik 5800 da autofocus var, ama 8 mp lik e7 de autofocus yok. koymamalarının amacı ne çok merak ediyorum.

hiç bi cihazı dört dörtlük yapmayıp para kazanmaya çalışıyorlar bence.

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

hiç bi cihazı dört dörtlük yapmayıp para kazanmaya çalışıyorlar bence.

bencede... 5800 ın yazılımı kötü olduğu için carlzeiss optik, autofocus olmasına rağmen video ve resim performansı vasat. e7 de ise bunlar olmamasına rağmen fotoğraf ve video performansı fena değil. e bunlarıda koysaydı ya..

ayrıca 1. nesillere (e7,n8,c7,c6-01 vs.) fp1 vermediler sözüm ona kaldırmaz diye. ama ben 701 ve 808 in yazılımlarını indirdim ve çoğu özelliklerini ekledim e7 ye. maşallahı var bana mısın demiyor.

- - - Eklendi - - -

Ne yeter?

Elektr0

Üye

aynen öle benim LG kp320 de bile Auto focus mevcut 3 mp kamerası var ... E7 den iyi çekecegi bir çok alan var...

bu:

SHS

Üye
üzülmeyin belki biz goremiycez ama torunlarımız görebilir: Kişiye Özel Telefon..

bence gelecek bu, ne istiyorsan nasıl istiyorsan

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

o benim sevdiğim bir simge daha öncede söylemiştim. ayrıca 2 kişi peşpeşe yapınca eğlence olsun diye bende yaptım. buraya hem sohbet hemde eğlenmek için geliyoruz. sorun nedir? eğer senden alıntı yapılarak kullanılması seni rahatsız ediyorsa daha yumuşak bir üslupla belirtebilirsin. sadece yeter yazman azarlar gibi oluyor.

herkeze iyi geceler beyler ben başlamadan kaçar :d hasan kardeş burdaysan benım konuya bak sana zahmet ayrıca çok saol kasanın tum parçalarını buldum maliyetide benım butçeme yeterli

ben de eğlence için yazmıştım. Sonunda ünlem yok zaten.