m542tf Üye By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Mustafa Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Oğuz halimize şükrediyoz. Sen nasılsın
By_GaBLiN' Alıntı: Hoşbulduk Mustafa Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun Oğuz halimize şükrediyoz. Sen nasılsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap sağolun oğuz ve furkan kardeşlerim. furkan, sanırım geç gördün selamımı. şiirle giriş yaptık dostlarımız sevinsin diye bir tek ömer farkına vardı
sağolun oğuz ve furkan kardeşlerim. furkan, sanırım geç gördün selamımı. şiirle giriş yaptık dostlarımız sevinsin diye bir tek ömer farkına vardı
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Oğuzhan' Alıntı: herese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Amaru Shady Üye Vatron' Alıntı: sağolun oğuz ve furkan kardeşlerim. furkan, sanırım geç gördün selamımı. şiirle giriş yaptık dostlarımız sevinsin diye bir tek ömer farkına vardı Genişletmek için tıkla ... diğer mesajlardan sıra gelmedi abi
Vatron' Alıntı: sağolun oğuz ve furkan kardeşlerim. furkan, sanırım geç gördün selamımı. şiirle giriş yaptık dostlarımız sevinsin diye bir tek ömer farkına vardı Genişletmek için tıkla ... diğer mesajlardan sıra gelmedi abi
m542tf Üye Pondusss' Alıntı: Maç 4te abi. Ben 3 2 olsun istiyorum biraz daha uzasın diye sabah 11 gibi smartspor tekrar veriyor - - - Eklendi - - - hoşgeldin Murat abi Genişletmek için tıkla ... ben kingden bu sabah geçen gün kaçan triple duble bekliyorum bende 3 2 olsun istiyorum ama miami evinde kolay vermez bu maçı
Pondusss' Alıntı: Maç 4te abi. Ben 3 2 olsun istiyorum biraz daha uzasın diye sabah 11 gibi smartspor tekrar veriyor - - - Eklendi - - - hoşgeldin Murat abi Genişletmek için tıkla ... ben kingden bu sabah geçen gün kaçan triple duble bekliyorum bende 3 2 olsun istiyorum ama miami evinde kolay vermez bu maçı
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap sürmenaj6169' Alıntı: iyi etmişsn abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun napalım uğraşıyoruz. akşam benim diğer tel. 5800 sapıtmıştı biraz. kapatsan kapanmıyor, açsan açılmıyor, menüye girmiyor vs... bir flash çaktım kendine geldi
sürmenaj6169' Alıntı: iyi etmişsn abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun napalım uğraşıyoruz. akşam benim diğer tel. 5800 sapıtmıştı biraz. kapatsan kapanmıyor, açsan açılmıyor, menüye girmiyor vs... bir flash çaktım kendine geldi
pro.engineer Üye Vatron' Alıntı: sağolasın ömer. hoşbulduk. bu akşamda şiirle bir giriş yapayım dedim. ama senden başka selam alan olmadı. demekki geçen akşamki konuştuklarımız doğruymuş. Genişletmek için tıkla ... : galiba öyle oldu abi
Vatron' Alıntı: sağolasın ömer. hoşbulduk. bu akşamda şiirle bir giriş yapayım dedim. ama senden başka selam alan olmadı. demekki geçen akşamki konuştuklarımız doğruymuş. Genişletmek için tıkla ... : galiba öyle oldu abi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Herkese selam Bu gece nasılsınız ???? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz
MasteLaa' Alıntı: Herkese selam Bu gece nasılsınız ???? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz
Amaru Shady Üye m542tf' Alıntı: ben kingden bu sabah geçen gün kaçan triple duble bekliyorum bende 3 2 olsun istiyorum ama miami evinde kolay vermez bu maçı Genişletmek için tıkla ... ben de Heat'in kazanmasını istiyorum ama inşallah uzar. Biraz daha NBA izlemek istiyorum
m542tf' Alıntı: ben kingden bu sabah geçen gün kaçan triple duble bekliyorum bende 3 2 olsun istiyorum ama miami evinde kolay vermez bu maçı Genişletmek için tıkla ... ben de Heat'in kazanmasını istiyorum ama inşallah uzar. Biraz daha NBA izlemek istiyorum
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese selam Bu gece nasılsınız ???? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Ismini hatırlamıyorum
MasteLaa' Alıntı: Herkese selam Bu gece nasılsınız ???? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin. Ismini hatırlamıyorum
pro.engineer Üye Oğuzhan' Alıntı: herese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim nickle isim aynı mı ?
Oğuzhan' Alıntı: herese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim nickle isim aynı mı ?
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım abim nasılsın iyisin inşallah
Vatron' Alıntı: hoşgeldiniz efendim sefalar getirdiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım abim nasılsın iyisin inşallah
Amaru Shady Üye Oğuzhan' Alıntı: hoşbulduk ve aynen kaçıyorum iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: hoşgeldin. Ismini hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Önemli değil kuzum ya Hoş buldum nasılsın ??
Pondusss' Alıntı: hoşgeldin. Ismini hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Önemli değil kuzum ya Hoş buldum nasılsın ??
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoşgeldin kardeşim nickle isim aynı mı ? Genişletmek için tıkla ... sence
pro.engineer Üye Vatron' Alıntı: hamdolsun napalım uğraşıyoruz. akşam benim diğer tel. 5800 sapıtmıştı biraz. kapatsan kapanmıyor, açsan açılmıyor, menüye girmiyor vs... bir flash çaktım kendine geldi Genişletmek için tıkla ... benim n79 da öyle oluyor ne yapsak acaba - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Herkese selam Bu gece nasılsınız ???? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim nasılsın
Vatron' Alıntı: hamdolsun napalım uğraşıyoruz. akşam benim diğer tel. 5800 sapıtmıştı biraz. kapatsan kapanmıyor, açsan açılmıyor, menüye girmiyor vs... bir flash çaktım kendine geldi Genişletmek için tıkla ... benim n79 da öyle oluyor ne yapsak acaba - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Herkese selam Bu gece nasılsınız ???? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim nasılsın