Hasan Üye haydaravısyon' Alıntı: Teşekür ederim siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Iyiyim ben de...
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim. - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: tabi ki abi. Dün hemen çıktım cevap veremedim k.bakma - - - Eklendi - - - selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Paşam. Aleyküm selam.. Nasılsın?
Pondusss' Alıntı: abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim. - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: tabi ki abi. Dün hemen çıktım cevap veremedim k.bakma - - - Eklendi - - - selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah Paşam. Aleyküm selam.. Nasılsın?
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: tabi ki abi. Dün hemen çıktım cevap veremedim k.bakma - - - Eklendi - - - selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... a.s Ömer
sürmenaj6169' Alıntı: tabi ki abi. Dün hemen çıktım cevap veremedim k.bakma - - - Eklendi - - - selamunaleykum Genişletmek için tıkla ... a.s Ömer
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. - - - Eklendi - - - Esta'ğfurullah Paşam. Aleyküm selam.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi seni sormalı
TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. - - - Eklendi - - - Esta'ğfurullah Paşam. Aleyküm selam.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi seni sormalı
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: çok şükür abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim. İyi olsun Paşam..
sürmenaj6169' Alıntı: çok şükür abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim. İyi olsun Paşam..
pro.engineer Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geeceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hoşgeldin
Amaru Shady Üye m542tf' Alıntı: nasılsın furkan Genişletmek için tıkla ... sağol abi iyiyim. sen ? - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: adamın biri ismimi hatırladı Genişletmek için tıkla ... zaten biliyordum
m542tf' Alıntı: nasılsın furkan Genişletmek için tıkla ... sağol abi iyiyim. sen ? - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: adamın biri ismimi hatırladı Genişletmek için tıkla ... zaten biliyordum
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: İyi diyelim. İyi olsun Paşam.. Genişletmek için tıkla ... Allah daha iyi etsin abim
m542tf Üye sürmenaj6169' Alıntı: aleykumselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... memnun oldum ömer bende Mustafa
sürmenaj6169' Alıntı: aleykumselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... memnun oldum ömer bende Mustafa
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: Allah daha iyi etsin abim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Paşam.
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: sağol abi iyiyim. sen ? - - - Eklendi - - - zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... birisi söylemeseydi öyle düşünüp dururdun
Pondusss' Alıntı: sağol abi iyiyim. sen ? - - - Eklendi - - - zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... birisi söylemeseydi öyle düşünüp dururdun
m542tf Üye Pondusss' Alıntı: sağol abi iyiyim. sen ? - - - Eklendi - - - zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür iyiyim
Pondusss' Alıntı: sağol abi iyiyim. sen ? - - - Eklendi - - - zaten biliyordum Genişletmek için tıkla ... Allah'a çok şükür iyiyim
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Bayanlara,beylere, Selam tüm üyelere, Dostluk besleyenlere, Selam olsun sizlere... Kardeşçe bakan göze, Riyasız,doğru söze, Namert olmayan,öze, Selam olsun sizlere... Sesimi duyanlara, Edepli,insanlara, Dost bildiğim,canlara, Selam olsun sizlere.....
Bayanlara,beylere, Selam tüm üyelere, Dostluk besleyenlere, Selam olsun sizlere... Kardeşçe bakan göze, Riyasız,doğru söze, Namert olmayan,öze, Selam olsun sizlere... Sesimi duyanlara, Edepli,insanlara, Dost bildiğim,canlara, Selam olsun sizlere.....
pro.engineer Üye m542tf' Alıntı: memnun oldum ömer bende Mustafa Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum hocam yaş kaç ?
m542tf' Alıntı: memnun oldum ömer bende Mustafa Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum hocam yaş kaç ?
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: birisi söylemeseydi öyle düşünüp dururdun Genişletmek için tıkla ... ama öğrendim - - - Eklendi - - - m542tf' Alıntı: Allah'a çok şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... ne güzel
sürmenaj6169' Alıntı: birisi söylemeseydi öyle düşünüp dururdun Genişletmek için tıkla ... ama öğrendim - - - Eklendi - - - m542tf' Alıntı: Allah'a çok şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... ne güzel