SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Bir ara ''İhtiyar Heyeti'' adında bir gurup açıp, üye alımını davetiyeli yapıp bana da davetiye yollar mısın? - - - Eklendi - - - Günaydın Tuğ. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... olur açarım olmuş bil - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... abi naber
TheM-CK' Alıntı: Bir ara ''İhtiyar Heyeti'' adında bir gurup açıp, üye alımını davetiyeli yapıp bana da davetiye yollar mısın? - - - Eklendi - - - Günaydın Tuğ. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... olur açarım olmuş bil - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... abi naber
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: olur açarım olmuş bil - - - Eklendi - - - abi naber Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Bro'm. Güzel bir fikir geldi aklıma.
- SerkeŞ -' Alıntı: olur açarım olmuş bil - - - Eklendi - - - abi naber Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Bro'm. Güzel bir fikir geldi aklıma.
Cezzbedici3 Üye TheM-CK' Alıntı: Hayırlı sabahlar.. Genişletmek için tıkla ... Sabahın hayr-ı üzerine olsun günün nur dolsun kardeşlik
TheM-CK' Alıntı: Hayırlı sabahlar.. Genişletmek için tıkla ... Sabahın hayr-ı üzerine olsun günün nur dolsun kardeşlik
-efşan Üye Cezzbedici3' Alıntı: Sabahın hayr-ı üzerine olsun günün nur dolsun kardeşlik Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Kardeşlik..
Cezzbedici3' Alıntı: Sabahın hayr-ı üzerine olsun günün nur dolsun kardeşlik Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Kardeşlik..
Cezzbedici3 Üye TheM-CK' Alıntı: Allah razı olsun Kardeşlik.. Genişletmek için tıkla ... Profiline bak
-efşan Üye Cezzbedici3' Alıntı: Profiline bak Genişletmek için tıkla ... Mobilim maalesef. Gün içinde bakarım İnşallah.
Cezzbedici3' Alıntı: Profiline bak Genişletmek için tıkla ... Mobilim maalesef. Gün içinde bakarım İnşallah.
Cezzbedici3 Üye TheM-CK' Alıntı: Mobilim maalesef. Gün içinde bakarım İnşallah. Genişletmek için tıkla ... hmm tamam dostum
TheM-CK' Alıntı: Mobilim maalesef. Gün içinde bakarım İnşallah. Genişletmek için tıkla ... hmm tamam dostum
-efşan Üye Ben geldim haydaravısyon. Nasılsın? - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: selam size Genişletmek için tıkla ... Selam Furkan. N'aber?
Ben geldim haydaravısyon. Nasılsın? - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: selam size Genişletmek için tıkla ... Selam Furkan. N'aber?
haydaravısyon Üye TheM-CK' Alıntı: Ben geldim haydaravısyon. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyim sizler nasılsınız
TheM-CK' Alıntı: Ben geldim haydaravısyon. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyim sizler nasılsınız
-efşan Üye haydaravısyon' Alıntı: Şükürler olsun iyim sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Daim olsun. Sağolasın. İyiyim ben de.
haydaravısyon' Alıntı: Şükürler olsun iyim sizler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Daim olsun. Sağolasın. İyiyim ben de.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Ben geldim haydaravısyon. Nasılsın? - - - Eklendi - - - Selam Furkan. N'aber? Genişletmek için tıkla ... abi sen nasılsın?
TheM-CK' Alıntı: Ben geldim haydaravısyon. Nasılsın? - - - Eklendi - - - Selam Furkan. N'aber? Genişletmek için tıkla ... abi sen nasılsın?
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Rica ederim Kardeşim. - - - Eklendi - - - İyi geceler Kardeşim. Ricamdır; lütfen Melek eve sağ salim döndüğünde özellikle bana haber verir misin? Genişletmek için tıkla ... tabi ki abi. Dün hemen çıktım cevap veremedim k.bakma - - - Eklendi - - - selamunaleykum
TheM-CK' Alıntı: Rica ederim Kardeşim. - - - Eklendi - - - İyi geceler Kardeşim. Ricamdır; lütfen Melek eve sağ salim döndüğünde özellikle bana haber verir misin? Genişletmek için tıkla ... tabi ki abi. Dün hemen çıktım cevap veremedim k.bakma - - - Eklendi - - - selamunaleykum