Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Yanız kaldık iyi mi? - - - Eklendi - - - İyi o zaman. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk. Ben Furkan
TheM-CK' Alıntı: Yanız kaldık iyi mi? - - - Eklendi - - - İyi o zaman. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk. Ben Furkan
Hasan Üye Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Hasan*, Pondusss+ - - - Eklendi - - - Uyumaya gidiyorum
Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Hasan*, Pondusss+ - - - Eklendi - - - Uyumaya gidiyorum
-efşan Üye Hasan' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Hasan*, Pondusss+ - - - Eklendi - - - Uyumaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Hasan' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Hasan*, Pondusss+ - - - Eklendi - - - Uyumaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Hasan*, Pondusss+ - - - Eklendi - - - Uyumaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hasan
Hasan' Alıntı: Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) Hasan*, Pondusss+ - - - Eklendi - - - Uyumaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hasan
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: hoşbulduk. Ben Furkan Genişletmek için tıkla ... İsmin ile hitap etmemi istiyorsan, söyle. İsteğin doğrultusunda olsun hitabım.
Pondusss' Alıntı: hoşbulduk. Ben Furkan Genişletmek için tıkla ... İsmin ile hitap etmemi istiyorsan, söyle. İsteğin doğrultusunda olsun hitabım.
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Nasılsın Pondusss Genişletmek için tıkla ... Furkan de olm ne Pondusss'u, sanki tanımıyormuş gibi - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: İsmin ile hitap etmemi istiyorsan, söyle. İsteğin doğrultusunda olsun hitabım. Genişletmek için tıkla ... mesaj yerine gitmiş, ne güzel
Hasan' Alıntı: Nasılsın Pondusss Genişletmek için tıkla ... Furkan de olm ne Pondusss'u, sanki tanımıyormuş gibi - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: İsmin ile hitap etmemi istiyorsan, söyle. İsteğin doğrultusunda olsun hitabım. Genişletmek için tıkla ... mesaj yerine gitmiş, ne güzel
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: Furkan de olm ne Pondusss'u, sanki tanımıyormuş gibi Genişletmek için tıkla ... Bilerek dedim nickin ile Hitap edilmesinden nefret ettiğini biliyorum hoşgeldin bu arada
Pondusss' Alıntı: Furkan de olm ne Pondusss'u, sanki tanımıyormuş gibi Genişletmek için tıkla ... Bilerek dedim nickin ile Hitap edilmesinden nefret ettiğini biliyorum hoşgeldin bu arada
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: Furkan de olm ne Pondusss'u, sanki tanımıyormuş gibi - - - Eklendi - - - mesaj yerine gitmiş, ne güzel Genişletmek için tıkla ... Herkes ismi ile hitap edilmesinden hoşlanmadığı için bu tarz hitabım, misal ben. Lakin bir daha kullanıcı adın ile hitap etmem.
Pondusss' Alıntı: Furkan de olm ne Pondusss'u, sanki tanımıyormuş gibi - - - Eklendi - - - mesaj yerine gitmiş, ne güzel Genişletmek için tıkla ... Herkes ismi ile hitap edilmesinden hoşlanmadığı için bu tarz hitabım, misal ben. Lakin bir daha kullanıcı adın ile hitap etmem.
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Bilerek dedim nickin ile Hitap edilmesinden nefret ettiğini biliyorum hoşgeldin bu arada Genişletmek için tıkla ... anladım zaten. Hoşbulduk bu arada - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Herkes ismi ile hitap edilmesinden hoşlanmadığı için bu tarz hitabım, misal ben. Lakin bir daha kullanıcı adın ile hitap etmem. Genişletmek için tıkla ... ben ne diyeceğim peki sana
Hasan' Alıntı: Bilerek dedim nickin ile Hitap edilmesinden nefret ettiğini biliyorum hoşgeldin bu arada Genişletmek için tıkla ... anladım zaten. Hoşbulduk bu arada - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Herkes ismi ile hitap edilmesinden hoşlanmadığı için bu tarz hitabım, misal ben. Lakin bir daha kullanıcı adın ile hitap etmem. Genişletmek için tıkla ... ben ne diyeceğim peki sana
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: anladım zaten. Hoşbulduk bu arada - - - Eklendi - - - ben ne diyeceğim peki sana Genişletmek için tıkla ... Hitap edilmesini istediğim şekilde düzenlediğimi sanıyorum kullanıcı adımı.
Pondusss' Alıntı: anladım zaten. Hoşbulduk bu arada - - - Eklendi - - - ben ne diyeceğim peki sana Genişletmek için tıkla ... Hitap edilmesini istediğim şekilde düzenlediğimi sanıyorum kullanıcı adımı.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Hitap edilmesini istediğim şekilde düzenlediğimi sanıyorum kullanıcı adımı. Genişletmek için tıkla ... anladım - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Ben bu sefer gittim sabah 8de kalkacağım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
TheM-CK' Alıntı: Hitap edilmesini istediğim şekilde düzenlediğimi sanıyorum kullanıcı adımı. Genişletmek için tıkla ... anladım - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Ben bu sefer gittim sabah 8de kalkacağım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
-efşan Üye dj-hursit' Alıntı: ben burdaym Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin. - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Ben bu sefer gittim sabah 8de kalkacağım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: anladım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
dj-hursit' Alıntı: ben burdaym Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin. - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Ben bu sefer gittim sabah 8de kalkacağım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: anladım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin. - - - Eklendi - - - İyi geceler. - - - Eklendi - - - Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... rica ederim
TheM-CK' Alıntı: Hoş geldin. - - - Eklendi - - - İyi geceler. - - - Eklendi - - - Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Eee? Nasılsın? Ne var, ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyiyim, fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Babama henüz haberi yok - - - Eklendi - - - pardon, babamın
TheM-CK' Alıntı: Eee? Nasılsın? Ne var, ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyiyim, fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Babama henüz haberi yok - - - Eklendi - - - pardon, babamın