Hasan Üye MasteLaa' Alıntı: Annemde 6300 var şarj tamamen bitiyor daha sonra şarja takmadığım halde şarjı görüyorum nedense Genişletmek için tıkla ... Batarya zayıf diyip şarja taktiğim anda batarya dolu diyen bi sürü nokia telefon var ve çoğu s40 örn. 6230i 6020 vb.
MasteLaa' Alıntı: Annemde 6300 var şarj tamamen bitiyor daha sonra şarja takmadığım halde şarjı görüyorum nedense Genişletmek için tıkla ... Batarya zayıf diyip şarja taktiğim anda batarya dolu diyen bi sürü nokia telefon var ve çoğu s40 örn. 6230i 6020 vb.
OttomaN TigeR Üye smiley çalışması yapıyorum - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
smiley çalışması yapıyorum - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler renkli rüyalar
MasteLaa' Alıntı: Herkese iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler renkli rüyalar
pro.engineer Üye Hasan' Alıntı: Telefonun şarji 2 dişti 3 olmuş - - - Eklendi - - - Sadece video izleme linki paylaşmak serbest indirme linki yasak Genişletmek için tıkla ... indirme linki nden yasak?
Hasan' Alıntı: Telefonun şarji 2 dişti 3 olmuş - - - Eklendi - - - Sadece video izleme linki paylaşmak serbest indirme linki yasak Genişletmek için tıkla ... indirme linki nden yasak?
SHS Üye sürmenaj6169' Alıntı: indirme linki nden yasak? Genişletmek için tıkla ... çünkü korsana hayır!
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... . - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: çünkü korsana hayır! Genişletmek için tıkla ... Evde kaç tane korsan film var şöyle bakalım
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... . - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: çünkü korsana hayır! Genişletmek için tıkla ... Evde kaç tane korsan film var şöyle bakalım
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: indirme linki nden yasak? Genişletmek için tıkla ... Video müzikler şarkıyı satın almaya teşfik eder. İndirme linki olduğunda telif hakları ihlal edilmiş olur.
sürmenaj6169' Alıntı: indirme linki nden yasak? Genişletmek için tıkla ... Video müzikler şarkıyı satın almaya teşfik eder. İndirme linki olduğunda telif hakları ihlal edilmiş olur.