Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...
Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...
pro.engineer Üye Hasan' Alıntı: kimler ? Genişletmek için tıkla ... baya var da şuan aklıma ilk gelen Can Can banlandıgndan beri gelen kutum boş
Hasan' Alıntı: kimler ? Genişletmek için tıkla ... baya var da şuan aklıma ilk gelen Can Can banlandıgndan beri gelen kutum boş
MasteLaa Üye sürmenaj6169' Alıntı: baya var da şuan aklıma ilk gelen Can Can banlandıgndan beri gelen kutum boş Genişletmek için tıkla ... Aslında daha alışamamışsındır onsuzluğa..Kaç gün kaldı peki
sürmenaj6169' Alıntı: baya var da şuan aklıma ilk gelen Can Can banlandıgndan beri gelen kutum boş Genişletmek için tıkla ... Aslında daha alışamamışsındır onsuzluğa..Kaç gün kaldı peki
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de hatırlıyorum ama gerçi ben yeni sayılırım Genişletmek için tıkla ... misafirlerin de canı sıkılıyordur gece takılıyorlardır buraya zamanla eskirsn
MasteLaa' Alıntı: Ben de hatırlıyorum ama gerçi ben yeni sayılırım Genişletmek için tıkla ... misafirlerin de canı sıkılıyordur gece takılıyorlardır buraya zamanla eskirsn
MasteLaa Üye sürmenaj6169' Alıntı: misafirlerin de canı sıkılıyordur gece takılıyorlardır buraya zamanla eskirsn Genişletmek için tıkla ... Bizden geçer diyorsun yani
sürmenaj6169' Alıntı: misafirlerin de canı sıkılıyordur gece takılıyorlardır buraya zamanla eskirsn Genişletmek için tıkla ... Bizden geçer diyorsun yani
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap yahu o kadar güzel söz yazdım.... 1 kişi bile yorum yapmadı.... no comment
pro.engineer Üye MasteLaa' Alıntı: Aslında daha alışamamışsındır onsuzluğa..Kaç gün kaldı peki Genişletmek için tıkla ... 10 güne yakın galiba yoksa 5 falan mıydı - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: Önce düstügümde kalkmayi ögrendim, sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim. sevilmeyi sonra terkedilip, beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim. herseyi ögrendimde..... yalniz unutmayi ögrenemedim... Genişletmek için tıkla ... sana mı ait bu söz abi
MasteLaa' Alıntı: Aslında daha alışamamışsındır onsuzluğa..Kaç gün kaldı peki Genişletmek için tıkla ... 10 güne yakın galiba yoksa 5 falan mıydı - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: Önce düstügümde kalkmayi ögrendim, sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim. sevilmeyi sonra terkedilip, beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim. herseyi ögrendimde..... yalniz unutmayi ögrenemedim... Genişletmek için tıkla ... sana mı ait bu söz abi
Hasan Üye sürmenaj6169' Alıntı: baya var da şuan aklıma ilk gelen Can Can banlandıgndan beri gelen kutum boş Genişletmek için tıkla ... Can
sürmenaj6169' Alıntı: baya var da şuan aklıma ilk gelen Can Can banlandıgndan beri gelen kutum boş Genişletmek için tıkla ... Can
SHS Üye Vatron' Alıntı: yahu o kadar güzel söz yazdım.... 1 kişi bile yorum yapmadı.... no comment Genişletmek için tıkla ... abi biz duygu seline kapılamadık kusura bakma
Vatron' Alıntı: yahu o kadar güzel söz yazdım.... 1 kişi bile yorum yapmadı.... no comment Genişletmek için tıkla ... abi biz duygu seline kapılamadık kusura bakma
-efşan Üye Vatron' Alıntı: yahu o kadar güzel söz yazdım.... 1 kişi bile yorum yapmadı.... no comment Genişletmek için tıkla ... Pardon Abi. Bakamadım pek. Şimdi bakıyorum.
Vatron' Alıntı: yahu o kadar güzel söz yazdım.... 1 kişi bile yorum yapmadı.... no comment Genişletmek için tıkla ... Pardon Abi. Bakamadım pek. Şimdi bakıyorum.
MasteLaa Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi biz duygu seline kapılamadık kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Evet aslında okuyunca çok güzel geliyor Bu söz kime ait ??
- SerkeŞ -' Alıntı: abi biz duygu seline kapılamadık kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Evet aslında okuyunca çok güzel geliyor Bu söz kime ait ??
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi biz duygu seline kapılamadık kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Şu ana kadar o kadar şiir okudum hiçbirisinden bi şey anlamadım
- SerkeŞ -' Alıntı: abi biz duygu seline kapılamadık kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Şu ana kadar o kadar şiir okudum hiçbirisinden bi şey anlamadım
SHS Üye Hasan' Alıntı: Şu ana kadar o kadar şiir okudum hiçbirisinden bi şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... yoksa yoksa biz kalpsiz miyiz? duygu noksanı mıyız?
Hasan' Alıntı: Şu ana kadar o kadar şiir okudum hiçbirisinden bi şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... yoksa yoksa biz kalpsiz miyiz? duygu noksanı mıyız?