Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Ah ah geçen ramazan az tozunu atmadık buranın Genişletmek için tıkla ... aaa evet
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: oww : takılma ona sonunda smiley var ciddi olmadığımı biliyorsun Genişletmek için tıkla ... biliyorum.. Sadece acı çek istemiştim.. Yorumumu bi görseydin orda vicdan azabı çektirecektim sana
Pondusss' Alıntı: oww : takılma ona sonunda smiley var ciddi olmadığımı biliyorsun Genişletmek için tıkla ... biliyorum.. Sadece acı çek istemiştim.. Yorumumu bi görseydin orda vicdan azabı çektirecektim sana
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bu sene görelim sizi pistlerde Genişletmek için tıkla ... biz hep buradayız
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: bu arada, bu mesaj artırlik kokuyor Genişletmek için tıkla ... ne kokuyo anlamadım
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: biliyorum.. Sadece acı çek istemiştim.. Yorumumu bi görseydin orda vicdan azabı çektirecektim sana Genişletmek için tıkla ... bi işim falan çıkmıştır gitmişim
Şehriyar' Alıntı: biliyorum.. Sadece acı çek istemiştim.. Yorumumu bi görseydin orda vicdan azabı çektirecektim sana Genişletmek için tıkla ... bi işim falan çıkmıştır gitmişim
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykumselam Hüzün Prensi, Duygu Adamı Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah. Derler ki kişi duygulandığında değil, duyguları patlama noktasına ulaştığında yazarmış.
- SerkeŞ -' Alıntı: aleykumselam Hüzün Prensi, Duygu Adamı Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah. Derler ki kişi duygulandığında değil, duyguları patlama noktasına ulaştığında yazarmış.
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: ne kokuyo anlamadım Genişletmek için tıkla ... taşıdığım konu falan
-efşan Üye Şehriyar' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk Kardeşim. Nasılsın?
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... vay, bana Pondusss, Lütfullah'a kardeşim
TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... vay, bana Pondusss, Lütfullah'a kardeşim
Şehriyar Üye TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen nasılsın? Hayırdır birşeyin mi var?
TheM-CK' Alıntı: Hoş bulduk Kardeşim. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen nasılsın? Hayırdır birşeyin mi var?
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: vay, bana Pondusss, Lütfullah'a kardeşim Genişletmek için tıkla ... na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: ooo tamam anladık Genişletmek için tıkla ... artırlık ne ben ona takıldım
Pondusss' Alıntı: vay, bana Pondusss, Lütfullah'a kardeşim Genişletmek için tıkla ... na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: ooo tamam anladık Genişletmek için tıkla ... artırlık ne ben ona takıldım
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr - - - Eklendi - - - artırlık ne ben ona takıldım Genişletmek için tıkla ... bak Cengiz abi iyice artis oldu bu - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr - - - Eklendi - - - artırlık ne ben ona takıldım Genişletmek için tıkla ... tamam yok bi şey
Şehriyar' Alıntı: na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr - - - Eklendi - - - artırlık ne ben ona takıldım Genişletmek için tıkla ... bak Cengiz abi iyice artis oldu bu - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr - - - Eklendi - - - artırlık ne ben ona takıldım Genişletmek için tıkla ... tamam yok bi şey
-efşan Üye Şehriyar' Alıntı: İyiyim sen nasılsın? Hayırdır birşeyin mi var? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: vay, bana Pondusss, Lütfullah'a kardeşim Genişletmek için tıkla ... Her hangi bir hatam oldu ise affola. Özür dilerim.
Şehriyar' Alıntı: İyiyim sen nasılsın? Hayırdır birşeyin mi var? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: vay, bana Pondusss, Lütfullah'a kardeşim Genişletmek için tıkla ... Her hangi bir hatam oldu ise affola. Özür dilerim.
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - kimse kalmadı galiba iyi geceler