SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: beni takmadağıniza pişman olacaksınız. Genişletmek için tıkla ... karaşahin üzerimize doğru geliyor
OttomaN TigeR' Alıntı: beni takmadağıniza pişman olacaksınız. Genişletmek için tıkla ... karaşahin üzerimize doğru geliyor
OttomaN TigeR Üye Oğuzhan' Alıntı: ne yaparsın topuğumuza mı sıkarsın öyle bir düşüncen varsa hemen vazgeç çünkü bir telefonla aileni öldürtebilirim onların başına bir şey gelsin istemezsin değil Genişletmek için tıkla ... yok yok istemem ben sadece aç bırakırım diyecektim
Oğuzhan' Alıntı: ne yaparsın topuğumuza mı sıkarsın öyle bir düşüncen varsa hemen vazgeç çünkü bir telefonla aileni öldürtebilirim onların başına bir şey gelsin istemezsin değil Genişletmek için tıkla ... yok yok istemem ben sadece aç bırakırım diyecektim
Oğuzhan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende severimda tuzlu kardeş, bide bi süre sonra rahatsız ediyo Genişletmek için tıkla ... [grup gereksiz]gülü seven dikeni katlanır katlanacan abi
- SerkeŞ -' Alıntı: bende severimda tuzlu kardeş, bide bi süre sonra rahatsız ediyo Genişletmek için tıkla ... [grup gereksiz]gülü seven dikeni katlanır katlanacan abi
otostopçu Üye afiyet olsun kardeşim ama bu saatte onlar dokanır be kabus görürsün şaka bi yana bu saatte zararlı sen daha lazmsın bize
afiyet olsun kardeşim ama bu saatte onlar dokanır be kabus görürsün şaka bi yana bu saatte zararlı sen daha lazmsın bize
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yok yok istemem ben sadece aç bırakırım diyecektim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: karaşahin üzerimize doğru geliyor Genişletmek için tıkla ... rota değişti, anlaşıldı tamam - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
- SerkeŞ -' Alıntı: karaşahin üzerimize doğru geliyor Genişletmek için tıkla ... rota değişti, anlaşıldı tamam - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler ben yatıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yaşlanıyorsun.
Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler ben yatıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yaşlanıyorsun.
SHS Üye kim söylüyor - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler ben yatıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bana niye iyi geceler yok
kim söylüyor - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler ben yatıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... bana niye iyi geceler yok
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: gençlik iyi geceler Genişletmek için tıkla ... yedin yemeği uykun geldi tabi iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: gençlik iyi geceler Genişletmek için tıkla ... yedin yemeği uykun geldi tabi iyi geceler
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yedin yemeği uykun geldi tabi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu Metin yahu kendine iyi bak görüşürüz
- SerkeŞ -' Alıntı: yedin yemeği uykun geldi tabi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu Metin yahu kendine iyi bak görüşürüz
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Murat Kekilli. Dinliyorum Genişletmek için tıkla ... bırak şimdi onu, oynak bisey aç
TheM-CK' Alıntı: Murat Kekilli. Dinliyorum Genişletmek için tıkla ... bırak şimdi onu, oynak bisey aç
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bırak şimdi onu, oynak bisey aç Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Bro'm. Oynak gelmez bu gün bana..
- SerkeŞ -' Alıntı: bırak şimdi onu, oynak bisey aç Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Bro'm. Oynak gelmez bu gün bana..