Hasan Üye şu rapidshare dan büyük boyutlu dosya niye hiç inmiyor dosya kesik kesik iniyor - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""]pelin adın ağlak olacak bak Genişletmek için tıkla ... Şu yazı rengi olan bölümü kurcalamışşın çok belli - - - Eklendi - - - metin [/SIZE][/COLOR]
şu rapidshare dan büyük boyutlu dosya niye hiç inmiyor dosya kesik kesik iniyor - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""]pelin adın ağlak olacak bak Genişletmek için tıkla ... Şu yazı rengi olan bölümü kurcalamışşın çok belli - - - Eklendi - - - metin [/SIZE][/COLOR]
SHS Üye [COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""] Hasan' Alıntı: şu rapidshare dan büyük boyutlu dosya niye hiç inmiyor dosya kesik kesik iniyor - - - Eklendi - - - Şu yazı rengi olan bölümü kurcalamışşın çok belli - - - Eklendi - - - metin Genişletmek için tıkla ... gündüz kurcalamistim sorun yoktu, az önce seçenekleri kurcaladım böyle oldu[/SIZE][/COLOR] - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Beyler ben hekirim. Metin'in yazılarını ben bozdum Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun hep merak ederdim bunu[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""] Hasan' Alıntı: şu rapidshare dan büyük boyutlu dosya niye hiç inmiyor dosya kesik kesik iniyor - - - Eklendi - - - Şu yazı rengi olan bölümü kurcalamışşın çok belli - - - Eklendi - - - metin Genişletmek için tıkla ... gündüz kurcalamistim sorun yoktu, az önce seçenekleri kurcaladım böyle oldu[/SIZE][/COLOR] - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Beyler ben hekirim. Metin'in yazılarını ben bozdum Genişletmek için tıkla ... canın sağolsun hep merak ederdim bunu[/SIZE][/COLOR]
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""] gündüz kurcalamistim sorun yoktu, az önce seçenekleri kurcaladım böyle oldu Genişletmek için tıkla ... - SerkeŞ -' Alıntı: - - - Eklendi - - - canın sağolsun hep merak ederdim bunu[/SIZE][/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi [/SIZE][/COLOR]
- SerkeŞ -' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""] gündüz kurcalamistim sorun yoktu, az önce seçenekleri kurcaladım böyle oldu Genişletmek için tıkla ... - SerkeŞ -' Alıntı: - - - Eklendi - - - canın sağolsun hep merak ederdim bunu[/SIZE][/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi [/SIZE][/COLOR]
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""] gündüz kurcalamistim sorun yoktu, az önce seçenekleri kurcaladım böyle oldu Genişletmek için tıkla ... - SerkeŞ -' Alıntı: - - - Eklendi - - - canın sağolsun hep merak ederdim bunu[/SIZE][/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Yazı rengi fontu ve büyüklüğüne gir sayfa yenilensin yoksa bozuluyor [/SIZE][/COLOR]
- SerkeŞ -' Alıntı: [COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""] gündüz kurcalamistim sorun yoktu, az önce seçenekleri kurcaladım böyle oldu Genişletmek için tıkla ... - SerkeŞ -' Alıntı: - - - Eklendi - - - canın sağolsun hep merak ederdim bunu[/SIZE][/COLOR] Genişletmek için tıkla ... Yazı rengi fontu ve büyüklüğüne gir sayfa yenilensin yoksa bozuluyor [/SIZE][/COLOR]
-efşan Üye Eykul' Alıntı: Guduuuuu Kime takilayim? Banlanmak icin? Genişletmek için tıkla ... Banlanmak yok Ama bana takılabilirsin
Eykul' Alıntı: Guduuuuu Kime takilayim? Banlanmak icin? Genişletmek için tıkla ... Banlanmak yok Ama bana takılabilirsin
Eykul Üye Bir zamanlar bir arkadasim vardi onunla hayal kurmustum ama o arkadasim beni bir saniyede birakip gitti... Insanlik iste...
Bir zamanlar bir arkadasim vardi onunla hayal kurmustum ama o arkadasim beni bir saniyede birakip gitti... Insanlik iste...
Eykul Üye TheM-CK' Alıntı: Banlanmak yok Ama bana takılabilirsin Genişletmek için tıkla ... Aaaaa senin ne buyuk burnun var kardesim - - - Eklendi - - - 0yLesineBiri' Alıntı: selamun aleykum . Destur varmı Genişletmek için tıkla ... As. Ondan yok ama jelibon var. Istermisin?
TheM-CK' Alıntı: Banlanmak yok Ama bana takılabilirsin Genişletmek için tıkla ... Aaaaa senin ne buyuk burnun var kardesim - - - Eklendi - - - 0yLesineBiri' Alıntı: selamun aleykum . Destur varmı Genişletmek için tıkla ... As. Ondan yok ama jelibon var. Istermisin?
-efşan Üye Eykul' Alıntı: Aaaaa senin ne buyuk burnun var kardesim - - - Eklendi - - - As. Ondan yok ama jelibon var. Istermisin? Genişletmek için tıkla ... Bir an cidden burnuma baktım kız
Eykul' Alıntı: Aaaaa senin ne buyuk burnun var kardesim - - - Eklendi - - - As. Ondan yok ama jelibon var. Istermisin? Genişletmek için tıkla ... Bir an cidden burnuma baktım kız
Eykul Üye Cengiz arkanda Selda var - - - Eklendi - - - 0yLesineBiri' Alıntı: Celibon olur bek severim Genişletmek için tıkla ... Sansini kaybettin az once bitti
Cengiz arkanda Selda var - - - Eklendi - - - 0yLesineBiri' Alıntı: Celibon olur bek severim Genişletmek için tıkla ... Sansini kaybettin az once bitti
-efşan Üye Eykul' Alıntı: Cengiz arkanda Selda var - - - Eklendi - - - Sansini kaybettin az once bitti Genişletmek için tıkla ... Bu gerçek olacak birazdan - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: geri geldim bakalım düzeldi mi Genişletmek için tıkla ... Boz hemen Ne güzel hekirim diye hava atıyordum
Eykul' Alıntı: Cengiz arkanda Selda var - - - Eklendi - - - Sansini kaybettin az once bitti Genişletmek için tıkla ... Bu gerçek olacak birazdan - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: geri geldim bakalım düzeldi mi Genişletmek için tıkla ... Boz hemen Ne güzel hekirim diye hava atıyordum