Emrgncy Üye Hasan' Alıntı: Aleykumselam hidayet abi kaç gündür girmiyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Gündüzleri işler yoğun o nedenle yoruluyorum ve geceleri uğrayamıyorum.. - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hayırdır parti mi var?
Hasan' Alıntı: Aleykumselam hidayet abi kaç gündür girmiyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Gündüzleri işler yoğun o nedenle yoruluyorum ve geceleri uğrayamıyorum.. - - - Eklendi - - - random1' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hayırdır parti mi var?
Hasan Üye Emrgncy112' Alıntı: Gündüzleri işler yoğun o nedenle yoruluyorum ve geceleri uğrayamıyorum.. - - - Eklendi - - - Aleykum selam hayırdır parti mi var? Genişletmek için tıkla ... Anladım Kolay gelsin..
Emrgncy112' Alıntı: Gündüzleri işler yoğun o nedenle yoruluyorum ve geceleri uğrayamıyorum.. - - - Eklendi - - - Aleykum selam hayırdır parti mi var? Genişletmek için tıkla ... Anladım Kolay gelsin..
pro.engineer Üye hoş buldum teşekkür ederim arkadaşlar balkona çıktım hava almaya yan apartmandan da bi kız çıktı oturdu beni kesmeye başladı
hoş buldum teşekkür ederim arkadaşlar balkona çıktım hava almaya yan apartmandan da bi kız çıktı oturdu beni kesmeye başladı
Emrgncy Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoş buldum teşekkür ederim arkadaşlar balkona çıktım hava almaya yan apartmandan da bi kız çıktı oturdu beni kesmeye başladı Genişletmek için tıkla ... Kaç parçaya kesti
sürmenaj6169' Alıntı: hoş buldum teşekkür ederim arkadaşlar balkona çıktım hava almaya yan apartmandan da bi kız çıktı oturdu beni kesmeye başladı Genişletmek için tıkla ... Kaç parçaya kesti
Metin MF Üye Emrgncy112' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim abi
Emrgncy112' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim abi
Emrgncy Üye Hasan' Alıntı: Anladım Kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... Sağol Hasan - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim abi Genişletmek için tıkla ... Allah şükrünü arttırsın...
Hasan' Alıntı: Anladım Kolay gelsin.. Genişletmek için tıkla ... Sağol Hasan - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim abi Genişletmek için tıkla ... Allah şükrünü arttırsın...
Emrgncy Üye haydaravısyon' Alıntı: merhaba gececiler Genişletmek için tıkla ... Merhaba Haydar hoşgeldin
pro.engineer Üye Emrgncy112' Alıntı: Kaç parçaya kesti Genişletmek için tıkla ... bu gidişle kuş başı yapacak birini aradı bağıra bağıra uykum yok sabaha kadar oturalım dedi - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: merhaba gececiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Emrgncy112' Alıntı: Kaç parçaya kesti Genişletmek için tıkla ... bu gidişle kuş başı yapacak birini aradı bağıra bağıra uykum yok sabaha kadar oturalım dedi - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: merhaba gececiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
haydaravısyon Üye Emrgncy112' Alıntı: Merhaba Haydar hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Hoşgeldin haydar Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
Emrgncy112' Alıntı: Merhaba Haydar hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk - - - Eklendi - - - Hasan' Alıntı: Hoşgeldin haydar Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
haydaravısyon Üye sürmenaj6169' Alıntı: bu gidişle kuş başı yapacak birini aradı bağıra bağıra uykum yok sabaha kadar oturalım dedi - - - Eklendi - - - hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
sürmenaj6169' Alıntı: bu gidişle kuş başı yapacak birini aradı bağıra bağıra uykum yok sabaha kadar oturalım dedi - - - Eklendi - - - hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
random1 Üye Emrgncy112' Alıntı: Gündüzleri işler yoğun o nedenle yoruluyorum ve geceleri uğrayamıyorum.. - - - Eklendi - - - Aleykum selam hayırdır parti mi var? Genişletmek için tıkla ... parti filan yok. sizlerle birlikte olmanın verdiği sevinç.
Emrgncy112' Alıntı: Gündüzleri işler yoğun o nedenle yoruluyorum ve geceleri uğrayamıyorum.. - - - Eklendi - - - Aleykum selam hayırdır parti mi var? Genişletmek için tıkla ... parti filan yok. sizlerle birlikte olmanın verdiği sevinç.
Metin MF Üye Emrgncy112' Alıntı: Sağol Hasan - - - Eklendi - - - Allah şükrünü arttırsın... Genişletmek için tıkla ... Amin...
Emrgncy112' Alıntı: Sağol Hasan - - - Eklendi - - - Allah şükrünü arttırsın... Genişletmek için tıkla ... Amin...
Emrgncy Üye random1' Alıntı: parti filan yok. sizlerle birlikte olmanın verdiği sevinç. Genişletmek için tıkla ... Hadi o zaman hep beraber Teeeyteeyteeeey....
random1' Alıntı: parti filan yok. sizlerle birlikte olmanın verdiği sevinç. Genişletmek için tıkla ... Hadi o zaman hep beraber Teeeyteeyteeeey....
pro.engineer Üye Emrgncy112' Alıntı: Hadi o zaman hep beraber Teeeyteeyteeeey.... Genişletmek için tıkla ... lelelelelelelelele
Emrgncy112' Alıntı: Hadi o zaman hep beraber Teeeyteeyteeeey.... Genişletmek için tıkla ... lelelelelelelelele