doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evdeyim kardeşim yatıyorum şimdilik. Bugün 34 dereceydi bayağı sıcaktı. Genişletmek için tıkla ... burda ağustosta 60 a kadar varıyor abi
OttomaN TigeR' Alıntı: evdeyim kardeşim yatıyorum şimdilik. Bugün 34 dereceydi bayağı sıcaktı. Genişletmek için tıkla ... burda ağustosta 60 a kadar varıyor abi
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: ooohh iyiymiş abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah yatıp dinleniyorum inşallah. Cumartesi bi marmaris planı var.
ynsemrekose' Alıntı: ooohh iyiymiş abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah yatıp dinleniyorum inşallah. Cumartesi bi marmaris planı var.
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şimdi yıllık izindeyim dinleniyorum Genişletmek için tıkla ... inşallah iyi tatil geçirirsin abi sahile falan gitmeyi düşünüyor musun yoksa bize mogan yeter mi diyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: şimdi yıllık izindeyim dinleniyorum Genişletmek için tıkla ... inşallah iyi tatil geçirirsin abi sahile falan gitmeyi düşünüyor musun yoksa bize mogan yeter mi diyorsun
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: burda ağustosta 60 a kadar varıyor abi Genişletmek için tıkla ... hadi canım o kadar yükseliyor mu cidden?
ynsemrekose' Alıntı: burda ağustosta 60 a kadar varıyor abi Genişletmek için tıkla ... hadi canım o kadar yükseliyor mu cidden?
haydaravısyon Üye sürmenaj6169' Alıntı: kuzenimin laptopu aldım çok yavaşlamış google amcaya girmeye çalıştım dondu kaldı bende pili çıkardım açıldı yarım saat sonra kendiliğinden kapandı Genişletmek için tıkla ... Boş ver laptopu sana bişey olmasın Pondusss' Alıntı: merhaba Haydar hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... ynsemrekose' Alıntı: hoş bulduk hoşgildin Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: hoşgeldin Haydar Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
sürmenaj6169' Alıntı: kuzenimin laptopu aldım çok yavaşlamış google amcaya girmeye çalıştım dondu kaldı bende pili çıkardım açıldı yarım saat sonra kendiliğinden kapandı Genişletmek için tıkla ... Boş ver laptopu sana bişey olmasın Pondusss' Alıntı: merhaba Haydar hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... ynsemrekose' Alıntı: hoş bulduk hoşgildin Genişletmek için tıkla ... OttomaN TigeR' Alıntı: hoşgeldin Haydar Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah yatıp dinleniyorum inşallah. Cumartesi bi marmaris planı var. Genişletmek için tıkla ... alanyayada gelebilirsin güzel buralar denizde ısındı hava limonata gibi çok sıcakta değil
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah yatıp dinleniyorum inşallah. Cumartesi bi marmaris planı var. Genişletmek için tıkla ... alanyayada gelebilirsin güzel buralar denizde ısındı hava limonata gibi çok sıcakta değil
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah yatıp dinleniyorum inşallah. Cumartesi bi marmaris planı var. Genişletmek için tıkla ... cumartesi lys var
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah yatıp dinleniyorum inşallah. Cumartesi bi marmaris planı var. Genişletmek için tıkla ... cumartesi lys var
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hadi canım o kadar yükseliyor mu cidden? Genişletmek için tıkla ... nemle beraber hissedilir sıcaklık o
OttomaN TigeR' Alıntı: hadi canım o kadar yükseliyor mu cidden? Genişletmek için tıkla ... nemle beraber hissedilir sıcaklık o
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: inşallah iyi tatil geçirirsin abi sahile falan gitmeyi düşünüyor musun yoksa bize mogan yeter mi diyorsun Genişletmek için tıkla ... bi marmaris yapıp döneceğim Ömer
sürmenaj6169' Alıntı: inşallah iyi tatil geçirirsin abi sahile falan gitmeyi düşünüyor musun yoksa bize mogan yeter mi diyorsun Genişletmek için tıkla ... bi marmaris yapıp döneceğim Ömer
doctorrr Üye sürmenaj6169' Alıntı: cumartesi lys var Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin...
pro.engineer Üye haydaravısyon' Alıntı: Boş ver laptopu sana bişey olmasın hoş bulduk Genişletmek için tıkla ... eyvallah hoşgeldin bu arada. . Bu mobil beni mahvediyor pat diye sayfa geçiyor
haydaravısyon' Alıntı: Boş ver laptopu sana bişey olmasın hoş bulduk Genişletmek için tıkla ... eyvallah hoşgeldin bu arada. . Bu mobil beni mahvediyor pat diye sayfa geçiyor
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: alanyayada gelebilirsin güzel buralar denizde ısındı hava limonata gibi çok sıcakta değil Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim yerim hazır maalesef
ynsemrekose' Alıntı: alanyayada gelebilirsin güzel buralar denizde ısındı hava limonata gibi çok sıcakta değil Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim yerim hazır maalesef
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim yerim hazır maalesef Genişletmek için tıkla ... tüh neyse canın sağolsun abi
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim yerim hazır maalesef Genişletmek için tıkla ... tüh neyse canın sağolsun abi
OttomaN TigeR Üye sürmenaj6169' Alıntı: cumartesi lys var Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin kardeşim
sürmenaj6169' Alıntı: cumartesi lys var Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin kardeşim
pro.engineer Üye yahu bilgisayar göçtü bi çözüm bilen var mi açıldı ama donuyor sayfaya 5 dk ancak giriyor
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin sağol abi - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin sağol abi - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum, iyi geceler Genişletmek için tıkla ...