M. tAHA Üye Metin' Alıntı: Yarın gel ama tamam mı Genişletmek için tıkla ... 2 hafta boyunca hergun var malum lys ye hazırlanıyorum ya
Metin' Alıntı: Yarın gel ama tamam mı Genişletmek için tıkla ... 2 hafta boyunca hergun var malum lys ye hazırlanıyorum ya
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: sardı mı bari ben dönderip aktarıp izlerim Genişletmek için tıkla ... güzeldi bizde Ankara bebesiyiz la.:
ynsemrekose' Alıntı: sardı mı bari ben dönderip aktarıp izlerim Genişletmek için tıkla ... güzeldi bizde Ankara bebesiyiz la.:
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: buradaki tek genç benim Oğuzhan abi hoşgeldin nasılsın? Diğer ihtiyarlar birazdan yatar, zaten dökülmeye başlarlar. Genişletmek için tıkla ... iyidir abi sen nasılsın yatsın o ihtiyarlar zaten ne işleri var aramızda mesela laf aramızda hasan 16 değil 50 yaşında liseli gibi görünen yaşlılığa hazırlanan bir amcamız
OttomaN TigeR' Alıntı: buradaki tek genç benim Oğuzhan abi hoşgeldin nasılsın? Diğer ihtiyarlar birazdan yatar, zaten dökülmeye başlarlar. Genişletmek için tıkla ... iyidir abi sen nasılsın yatsın o ihtiyarlar zaten ne işleri var aramızda mesela laf aramızda hasan 16 değil 50 yaşında liseli gibi görünen yaşlılığa hazırlanan bir amcamız
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: güzeldi bizde Ankara bebesiyiz la.: Genişletmek için tıkla ... bizanslımıyık biz olum şu sıfata bak angaralıyık biz la
OttomaN TigeR' Alıntı: güzeldi bizde Ankara bebesiyiz la.: Genişletmek için tıkla ... bizanslımıyık biz olum şu sıfata bak angaralıyık biz la
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: aynı anda bi kaç tane birden - - - Eklendi - - - hayır Genişletmek için tıkla ... Sen 5 li bıçak vuruyorsun anladım
Pondusss' Alıntı: aynı anda bi kaç tane birden - - - Eklendi - - - hayır Genişletmek için tıkla ... Sen 5 li bıçak vuruyorsun anladım
Metin MF Üye Hasan' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyiz Hasanım
Oğuzhan Üye Hasan' Alıntı: nasılsınız arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... iyidir hasan emmi sen nasılsın
Metin MF Üye M. tAHA' Alıntı: 2 hafta boyunca hergun var malum lys ye hazırlanıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin o zaman
M. tAHA' Alıntı: 2 hafta boyunca hergun var malum lys ye hazırlanıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin o zaman
doctorrr Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Abiler ablalar geceniz hayrolsun, Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür sen naassın?
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Abiler ablalar geceniz hayrolsun, Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... çok şükür sen naassın?
M. tAHA Üye Metin' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin o zaman Genişletmek için tıkla ... sağolasın bb
Amaru Shady Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Abiler ablalar geceniz hayrolsun, Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Abiler ablalar geceniz hayrolsun, Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s
Metin MF Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Abiler ablalar geceniz hayrolsun, Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz Hüsnücan senden naber
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Abiler ablalar geceniz hayrolsun, Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz Hüsnücan senden naber