__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de Izmir'lisin diye biliyordum. Genişletmek için tıkla ... genelde izmit derim karışıyor abi kusura bakma
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de Izmir'lisin diye biliyordum. Genişletmek için tıkla ... genelde izmit derim karışıyor abi kusura bakma
Amaru Shady Üye M. tAHA' Alıntı: arkadaslar bugun sınav var sabahtan ben gidiyorum inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
M. tAHA' Alıntı: arkadaslar bugun sınav var sabahtan ben gidiyorum inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Metin' Alıntı: Aleyküm selam ve görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... siz beni yollamaya meraklısınız galiba - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
Metin' Alıntı: Aleyküm selam ve görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... siz beni yollamaya meraklısınız galiba - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... sardı mı bari ben dönderip aktarıp izlerim
Metin MF Üye __xXx__' Alıntı: siz beni yollamaya meraklısınız galiba Genişletmek için tıkla ... Yoo abi kal bi çayımızı iç hatta
__xXx__' Alıntı: siz beni yollamaya meraklısınız galiba Genişletmek için tıkla ... Yoo abi kal bi çayımızı iç hatta
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: ne demek abi istersen dedemin ismini falan da verebilirim Genişletmek için tıkla ... yeterli kardeşim eyvallah maksat muhabet olsun gönüller coşsun.
Pondusss' Alıntı: ne demek abi istersen dedemin ismini falan da verebilirim Genişletmek için tıkla ... yeterli kardeşim eyvallah maksat muhabet olsun gönüller coşsun.
Metin MF Üye M. tAHA' Alıntı: arkadaslar bugun sınav var sabahtan ben gidiyorum inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
M. tAHA' Alıntı: arkadaslar bugun sınav var sabahtan ben gidiyorum inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyk selam
Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyk selam
__xXx__ Üye Metin' Alıntı: Yoo abi kal bi çayımızı iç hatta Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun daha yeni hap aldım uykumu kaçırmasın zaten gittim gideceğim
Metin' Alıntı: Yoo abi kal bi çayımızı iç hatta Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun daha yeni hap aldım uykumu kaçırmasın zaten gittim gideceğim
OttomaN TigeR Üye M. tAHA' Alıntı: arkadaslar bugun sınav var sabahtan ben gidiyorum inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin, hadi başarılar.
M. tAHA' Alıntı: arkadaslar bugun sınav var sabahtan ben gidiyorum inşallah görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin, hadi başarılar.
Metin MF Üye Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: destek olduğuna göre başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Sonuna kadar arkandayım .. Bu arada ilk jileti vurdun mu ??
Pondusss' Alıntı: destek olduğuna göre başlıyorum Genişletmek için tıkla ... Sonuna kadar arkandayım .. Bu arada ilk jileti vurdun mu ??
M. tAHA Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin, hadi başarılar. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah zihin açıklığı versin, hadi başarılar. Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun
Oğuzhan Üye __xXx__' Alıntı: siz beni yollamaya meraklısınız galiba - - - Eklendi - - - a.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
__xXx__' Alıntı: siz beni yollamaya meraklısınız galiba - - - Eklendi - - - a.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk
Metin MF Üye M. tAHA' Alıntı: sınavım var metinim ya maalesef Genişletmek için tıkla ... Yarın gel ama tamam mı
OttomaN TigeR Üye Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... buradaki tek genç benim Oğuzhan abi hoşgeldin nasılsın? Diğer ihtiyarlar birazdan yatar, zaten dökülmeye başlarlar.
Oğuzhan' Alıntı: gençler ve kendini genç hissedenler cümleten selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... buradaki tek genç benim Oğuzhan abi hoşgeldin nasılsın? Diğer ihtiyarlar birazdan yatar, zaten dökülmeye başlarlar.
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .. Bu arada ilk jileti vurdun mu ?? Genişletmek için tıkla ... la oğlum siz mazoşist misiniz?
MasteLaa' Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .. Bu arada ilk jileti vurdun mu ?? Genişletmek için tıkla ... la oğlum siz mazoşist misiniz?
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .. Bu arada ilk jileti vurdun mu ?? Genişletmek için tıkla ... aynı anda bi kaç tane birden - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: la oğlum siz mazoşist misiniz? Genişletmek için tıkla ... hayır
MasteLaa' Alıntı: Sonuna kadar arkandayım .. Bu arada ilk jileti vurdun mu ?? Genişletmek için tıkla ... aynı anda bi kaç tane birden - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: la oğlum siz mazoşist misiniz? Genişletmek için tıkla ... hayır