OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: söyle abi Genişletmek için tıkla ... önceki sayfada nasılsın diye sordum da görmedin galiba tekrar ? sorayım dedim.
- SerkeŞ -' Alıntı: söyle abi Genişletmek için tıkla ... önceki sayfada nasılsın diye sordum da görmedin galiba tekrar ? sorayım dedim.
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Tamam abi ben anladım.. Genişletmek için tıkla ... şaka yav - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: önceki sayfada nasılsın diye sordum da görmedin galiba tekrar ? sorayım dedim. Genişletmek için tıkla ... görmedim neyse iyi diyelim sen nasılsın abi
tinasoft' Alıntı: Tamam abi ben anladım.. Genişletmek için tıkla ... şaka yav - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: önceki sayfada nasılsın diye sordum da görmedin galiba tekrar ? sorayım dedim. Genişletmek için tıkla ... görmedim neyse iyi diyelim sen nasılsın abi
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Ben gidiyorum İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... peki - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür kardeş ben de iyiyim bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... uykumu tutmadı senide
tinasoft' Alıntı: Ben gidiyorum İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... peki - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür kardeş ben de iyiyim bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... uykumu tutmadı senide
OttomaN TigeR Üye - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: peki - - - Eklendi - - - uykumu tutmadı senide Genişletmek için tıkla ... Aynen hiç uykum yok Metin halbuki 5 saatlik uyku ile duruyorum - - - Eklendi - - - hoşgeldin kayra
- - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: peki - - - Eklendi - - - uykumu tutmadı senide Genişletmek için tıkla ... Aynen hiç uykum yok Metin halbuki 5 saatlik uyku ile duruyorum - - - Eklendi - - - hoşgeldin kayra
SHS Üye KayraBey' Alıntı: Bende burdayım gençler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - Aynen hiç uykum yok Metin halbuki 5 saatlik uyku ile duruyorum - - - Eklendi - - - hoşgeldin kayra Genişletmek için tıkla ... bende çok uyudum malum pazar günüydü
KayraBey' Alıntı: Bende burdayım gençler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: - - - Eklendi - - - Aynen hiç uykum yok Metin halbuki 5 saatlik uyku ile duruyorum - - - Eklendi - - - hoşgeldin kayra Genişletmek için tıkla ... bende çok uyudum malum pazar günüydü
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet abi yat dinlen, hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. - - - Eklendi - - -
- SerkeŞ -' Alıntı: evet abi yat dinlen, hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. - - - Eklendi - - -