Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

giremedigin PC nin wifini aç kapa bluetooth ile aynı tuş vasıtası ilemi açılıyor bazen sorun olabiliyor olmazsa PC yi 1 dk kapalı tut zaten yeniden başlatırsan bu süreyi bulur ...

wifi aç kapa da yaptım olmadı.

Hasan

Üye
çin mali batarya kullanıyorum eski olanını diğeri bi gündür dinleniyor

- - - Eklendi - - -

bi de şu var batarya zayıf demesi batarya boş demesi ile birlikte oluyor

Elektr0

Üye

wifi aç kapa da yaptım olmadı.

tmmo zaman grip olmuş hasta 4 gün yatacak tarayıca girmeyecek oyun açmayacak ben rapor yazıyorum birde işelmci ve gpu bakım 'ı yazıyorum + temizlik bunları yapsın hiç bir şeyi kalmaz hastamızın ...

tmmo zaman grip olmuş hasta 4 gün yatacak tarayıca girmeyecek oyun açmayacak ben rapor yazıyorum birde işelmci ve gpu bakım 'ı yazıyorum + temizlik bunları yapsın hiç bir şeyi kalmaz hastamızın ...

geç dalganı

Hasan

Üye
c/private/101f875a/startup/ buradaki dosyaları silin bunlar nedir diye soracaksınız telefon açılırken oto açtığı prolar sistem dosyası değildir smartlight gibi pro lar oto açılır batarya tasarruf için çok iyidir

- - - Eklendi - - -

neyse ben kaçıyorum

ben de gideyim artık. Cevaplar için teşekkürler. Yarım saat sonra maç var

Hasan

Üye
Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 11 misafir) Hasan, L-LumieRe+, sürmenaj6169, djhiguramos

Şu anda 17 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 11 misafir) Hasan, L-LumieRe+, sürmenaj6169, djhiguramos

sosyal fobik gibi bişey mişim ben ortamlara giremez mesaj yazamaz mışım?Yani bi de mesaj mı yazayım istiyorsun?

- - - Eklendi - - -

Sabah olduğu için mi yazmıyor artık kimse?!

Metin MF

Üye
Ben de yatıyorum iyi geceler

Elektr0

Üye
iyi geceler maxicep uyu hadi

Hasan

Üye
sosyal fobik gibi bişey mişim ben ortamlara giremez mesaj yazamaz mışım?Yani bi de mesaj mı yazayım istiyorsun?

- - - Eklendi - - -

Sabah olduğu için mi yazmıyor artık kimse?!

Yok nerden çıkardın onu ?
durduk yere niye laf atayım ki.