nedense ilgimi pek çekmedi acaba yazın bunların seviyece üstleriyle kanka ayağına takılacak olmam mıydı beni böyle yapan yoksa hislerimi mi kaybediyorum lan ben diye düşünmedim değil.Ayrıca sosyal fobi teşhisi bile koydum kendime tüm özelliklerine sahibim.
internet te sorun var paşam merkezden kaynaklanıyor yada modemden modem pc ve modem merkez arasını kontrol etmen lazım modemin beslemesini kes tekrar çalıştır... düzelmez ise merkez ...
Bunu yapman biraz zor ama Tanımlanamayan Ağ yazıyorsa 192.168.1.1 yazıp MODEMİN ŞİFRESİNİ BİLİYORSAN oraya yazıyorsun ve direk tanımlanıyor başıma böyle ilginç olaylar da geldi(benim modem zyxel di.)
hayır yok olur mu ya sınırsız güncelleme ile çalışan bir sistem adam benim ne yaptıgımı biliyorlar wifinin sorunlu oldugunu mu bilmeyecekler... sorun merkezden kaynaklanıyor modem ile pc baglı ama modem ile internet merkezi arasında bir sinyal alışverişi yok gibime geldi
Bunu yapman biraz zor ama Tanımlanamayan Ağ yazıyorsa 192.168.1.1 yazıp MODEMİN ŞİFRESİNİ BİLİYORSAN oraya yazıyorsun ve direk tanımlanıyor başıma böyle ilginç olaylar da geldi(benim modem zyxel di.)
hayır yok olur mu ya sınırsız güncelleme ile çalışan bir sistem adam benim ne yaptıgımı biliyorlar wifinin sorunlu oldugunu mu bilmeyecekler... sorun merkezden kaynaklanıyor modem ile pc baglı ama modem ile internet merkezi arasında bir sinyal alışverişi yok gibime geldi
Evinde ki pc ye ait modem kurulumları var mı? kablosuz veya usb driver gibi bunları kaldırıp reset attıktan sonra da ve antivirüs leri devredışı bıraktıktan sonra hala olmuyorsa benden bu kadar.
---
tabi diğer pcden bir linux sürümü indirip hemen kurmayacaksan
giremedigin PC nin wifini aç kapa bluetooth ile aynı tuş vasıtası ilemi açılıyor bazen sorun olabiliyor olmazsa PC yi 1 dk kapalı tut zaten yeniden başlatırsan bu süreyi bulur ...
Evinde ki pc ye ait modem kurulumları var mı? kablosuz veya usb driver gibi bunları kaldırıp reset attıktan sonra da ve antivirüs leri devredışı bıraktıktan sonra hala olmuyorsa benden bu kadar.
---
tabi diğer pcden bir linux sürümü indirip hemen kurmayacaksan