VKUCUKSAHİN Üye Neyse arkadaşlar moralinizi bozdum farkındayım kusura bakmayın.. Ben çıkıyorum kafam anormalleşti yoksa elimden kötü birşey çıkacak hadi hayırlı geceler.
Neyse arkadaşlar moralinizi bozdum farkındayım kusura bakmayın.. Ben çıkıyorum kafam anormalleşti yoksa elimden kötü birşey çıkacak hadi hayırlı geceler.
haydaravısyon Üye random1' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... random kardeş aramıza hoş geldin - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar moralinizi bozdum farkındayım kusura bakmayın.. Ben çıkıyorum kafam anormalleşti yoksa elimden kötü birşey çıkacak hadi hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin bu olayda tek bir suçlu aramak yanlış olur herkez bir noktada hata lı davranmıştır tekrar başın sağ olsun
random1' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... random kardeş aramıza hoş geldin - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar moralinizi bozdum farkındayım kusura bakmayın.. Ben çıkıyorum kafam anormalleşti yoksa elimden kötü birşey çıkacak hadi hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin bu olayda tek bir suçlu aramak yanlış olur herkez bir noktada hata lı davranmıştır tekrar başın sağ olsun
random1 Üye haydaravısyon' Alıntı: random kardeş aramıza hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk efendim. nasılsınız inşallah
haydaravısyon' Alıntı: random kardeş aramıza hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk efendim. nasılsınız inşallah
pro.engineer Üye random1' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk nasılsın
random1 Üye sürmenaj6169' Alıntı: hoş bulduk nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun. idare ediyoruz. sen nasılsın.
sürmenaj6169' Alıntı: hoş bulduk nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun. idare ediyoruz. sen nasılsın.
pro.engineer Üye random1' Alıntı: hamdolsun. idare ediyoruz. sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... çok şükür. Uyku yok gece ayakta gündüz yataktayız
random1' Alıntı: hamdolsun. idare ediyoruz. sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... çok şükür. Uyku yok gece ayakta gündüz yataktayız
random1 Üye sürmenaj6169' Alıntı: çok şükür. Uyku yok gece ayakta gündüz yataktayız Genişletmek için tıkla ... ayaktayız olmayacak mıydı o
sürmenaj6169' Alıntı: çok şükür. Uyku yok gece ayakta gündüz yataktayız Genişletmek için tıkla ... ayaktayız olmayacak mıydı o
pro.engineer Üye random1' Alıntı: ayaktayız olmayacak mıydı o Genişletmek için tıkla ... bizde tam tersi