Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gececiler Genişletmek için tıkla ... sana da abi hoşgeldin
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: benimki ayrı. Ben ona gidip bi şey söyleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Sen utanıyor musun ??
Pondusss' Alıntı: benimki ayrı. Ben ona gidip bi şey söyleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Sen utanıyor musun ??
haydaravısyon Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum Gececiler Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Sen utanıyor musun ?? Genişletmek için tıkla ... şimdi şöyle bi durum var; Evet galiba
MasteLaa' Alıntı: Sen utanıyor musun ?? Genişletmek için tıkla ... şimdi şöyle bi durum var; Evet galiba
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: sana da abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Furkan Ne var ne çok - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Haydar
Pondusss' Alıntı: sana da abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Furkan Ne var ne çok - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Haydar
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Furkan Ne var ne çok Genişletmek için tıkla ... sağol abi. Okul bitti kötü oldum
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Furkan Ne var ne çok Genişletmek için tıkla ... sağol abi. Okul bitti kötü oldum
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: şimdi şöyle bi durum var; Evet galiba Genişletmek için tıkla ... Dostum aynı sorun bende de vardı ama bendeki bir anlık gazdan teklif ettim sonra göz kapaklarım bile titreşmeye başladı
Pondusss' Alıntı: şimdi şöyle bi durum var; Evet galiba Genişletmek için tıkla ... Dostum aynı sorun bende de vardı ama bendeki bir anlık gazdan teklif ettim sonra göz kapaklarım bile titreşmeye başladı
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Dostum aynı sorun bende de vardı ama bendeki bir anlık gazdan teklif ettim sonra göz kapaklarım bile titreşmeye başladı Genişletmek için tıkla ... bırak teklifi konuşamıyorum bile - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Maçtan geldim bir duş alayım belki yine uğrarım şimdilik Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Dostum aynı sorun bende de vardı ama bendeki bir anlık gazdan teklif ettim sonra göz kapaklarım bile titreşmeye başladı Genişletmek için tıkla ... bırak teklifi konuşamıyorum bile - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Maçtan geldim bir duş alayım belki yine uğrarım şimdilik Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: abilerim kusura bakmayn bakamıyorum buraya..... iyi geceler diyeyim sizlere.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hasan
L-LumieRe' Alıntı: abilerim kusura bakmayn bakamıyorum buraya..... iyi geceler diyeyim sizlere.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hasan
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: abilerim kusura bakmayn bakamıyorum buraya..... iyi geceler diyeyim sizlere.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
L-LumieRe' Alıntı: abilerim kusura bakmayn bakamıyorum buraya..... iyi geceler diyeyim sizlere.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: bırak teklifi konuşamıyorum bile - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Peki sen sevginin karşılıklı olduğundan emin misin .. Çünkü karşılıklı olduğundan eminsen az da olsa bir cesaret geliyor..Ben arkadaşlarımdan öğrenmiştim mesela ... Sen de böyle yapabilirsin..
Pondusss' Alıntı: bırak teklifi konuşamıyorum bile - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Peki sen sevginin karşılıklı olduğundan emin misin .. Çünkü karşılıklı olduğundan eminsen az da olsa bir cesaret geliyor..Ben arkadaşlarımdan öğrenmiştim mesela ... Sen de böyle yapabilirsin..