OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: selmalar fenim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz Yunus sen nasılsın?
ynsemrekose' Alıntı: selmalar fenim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz Yunus sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: selam sana insanoğlu Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam insan evladı hoşgeldin.
Pondusss' Alıntı: selam sana insanoğlu Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam insan evladı hoşgeldin.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyiz Yunus sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi migrenim tuttu gene uykum yok
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyiz Yunus sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür abi migrenim tuttu gene uykum yok
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Merhaba arkadaş nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi iyi. - - - Eklendi - - - akondd' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
MasteLaa' Alıntı: Merhaba arkadaş nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi iyi. - - - Eklendi - - - akondd' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
papakudioflu Emekli Yönetici ynsemrekose' Alıntı: çok şükür abi migrenim tuttu gene uykum yok Genişletmek için tıkla ... Migrene en iyi karanlik odada yatmak gelir. Ben kurtuldum cok sukur sen de kurtulursun insallah.
ynsemrekose' Alıntı: çok şükür abi migrenim tuttu gene uykum yok Genişletmek için tıkla ... Migrene en iyi karanlik odada yatmak gelir. Ben kurtuldum cok sukur sen de kurtulursun insallah.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: çok şükür abi migrenim tuttu gene uykum yok Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin inşallah.
ynsemrekose' Alıntı: çok şükür abi migrenim tuttu gene uykum yok Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin inşallah.
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi iyi. - - - Eklendi - - - Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Aman Allah iyilik versin .. Tatile girdik millet nasıl hissediyor kendini
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi iyi. - - - Eklendi - - - Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... Aman Allah iyilik versin .. Tatile girdik millet nasıl hissediyor kendini
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi ilaç aldım şimdi geçer
OttomaN TigeR' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi ilaç aldım şimdi geçer
doctorrr Üye papakudioflu' Alıntı: Migrene en iyi karanlik odada yatmak gelir. Ben kurtuldum cok sukur sen de kurtulursun insallah. Genişletmek için tıkla ... iyi oldu duyduğum sabah kalktığımda mal oluyorum ya ayağa kalkamıyorum
papakudioflu' Alıntı: Migrene en iyi karanlik odada yatmak gelir. Ben kurtuldum cok sukur sen de kurtulursun insallah. Genişletmek için tıkla ... iyi oldu duyduğum sabah kalktığımda mal oluyorum ya ayağa kalkamıyorum
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - okul bitti Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kime güldün bilmiyorum ama burada gülme