MrTech Üye L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum... genç ve güzel insanlar iyi geceler herkese nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz hasan abi sen nasılsın.beyler hasan abiye en güzelini cıkarın
L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum... genç ve güzel insanlar iyi geceler herkese nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyiz hasan abi sen nasılsın.beyler hasan abiye en güzelini cıkarın
pro.engineer Üye L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum... genç ve güzel insanlar iyi geceler herkese nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
L-LumieRe' Alıntı: selamun aleykum... genç ve güzel insanlar iyi geceler herkese nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin
MrTech Üye tinasoft' Alıntı: Afiyet olsun paşa. Genişletmek için tıkla ... eyvallah babacan caylar masaallah tavsan kanı
tinasoft' Alıntı: Afiyet olsun paşa. Genişletmek için tıkla ... eyvallah babacan caylar masaallah tavsan kanı
L-LumieRe Üye tinasoft' Alıntı: ve aleyküm selam hoş geldin, Allah'a şükür iyiyiz seni sormalı Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: iyiyiz hasan abi sen nasılsın.beyler hasan abiye en güzelini cıkarın Genişletmek için tıkla ... sürmenaj6169' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum... bende iyiyim sagolun gece gece canım sıkıldı geldim "abi" ye gerek yok sanki bende büyük sayılmam hani
tinasoft' Alıntı: ve aleyküm selam hoş geldin, Allah'a şükür iyiyiz seni sormalı Genişletmek için tıkla ... MrTech' Alıntı: iyiyiz hasan abi sen nasılsın.beyler hasan abiye en güzelini cıkarın Genişletmek için tıkla ... sürmenaj6169' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum... bende iyiyim sagolun gece gece canım sıkıldı geldim "abi" ye gerek yok sanki bende büyük sayılmam hani
pro.engineer Üye tinasoft' Alıntı: Tek kişi mi aldı çay Kimseden ses sedaa çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... biraz önce fanta içmiştim yine de eline sağlık
tinasoft' Alıntı: Tek kişi mi aldı çay Kimseden ses sedaa çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... biraz önce fanta içmiştim yine de eline sağlık
VKUCUKSAHİN Üye sürmenaj6169' Alıntı: biraz önce fanta içmiştim yine de eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz..
sürmenaj6169' Alıntı: biraz önce fanta içmiştim yine de eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz..
MrTech Üye yeni farkettim tostlar yine flying mode - - - Eklendi - - - yeni farkettim tostlar yine flying mode
djhiguramos Üye Mide özsuyumun salgılandığını hissetmeye başladım.İçeriği HCl ve pepsinojen.(Öğrenme uğraşında olanına Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız )
Mide özsuyumun salgılandığını hissetmeye başladım.İçeriği HCl ve pepsinojen.(Öğrenme uğraşında olanına Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız )
MrTech Üye tinasoft' Alıntı: Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hocam caylar icinde saol bende 9.30da alcam. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hocam caylar icinde saol bende 9.30da alcam.
tinasoft' Alıntı: Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hocam caylar icinde saol bende 9.30da alcam. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hocam caylar icinde saol bende 9.30da alcam.
L-LumieRe Üye tinasoft' Alıntı: Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hüsnücan.. Allah rahatlık versin
tinasoft' Alıntı: Rica ederim.. - - - Eklendi - - - Neyse arkadaşlar ben yatıyorum malum yarına karne alınacak 8 de kalkmam gerek hayırlı geceler varmı isteğiniz arzunuz.. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hüsnücan.. Allah rahatlık versin
MrTech Üye L-LumieRe' Alıntı: yarın cuma demi karne var kim gidip alacak yaa üf... kagıt parçası... : Genişletmek için tıkla ... diploma icin olmasa gitmem ya.
L-LumieRe' Alıntı: yarın cuma demi karne var kim gidip alacak yaa üf... kagıt parçası... : Genişletmek için tıkla ... diploma icin olmasa gitmem ya.