Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap - SerkeŞ -' Alıntı: teşekkürler+iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
Amaru Shady Üye Vatron' Alıntı: son 1 haftadır pek kimse sohbet etmiyor. gökçen de yok... Genişletmek için tıkla ... playoff lar başladı ben de gelemiyorum
Vatron' Alıntı: son 1 haftadır pek kimse sohbet etmiyor. gökçen de yok... Genişletmek için tıkla ... playoff lar başladı ben de gelemiyorum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Sana Gitme Demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al Günün en güzel saatleri bunlar Yanımda Kal. Sana Gitme Demeyeceğim Yine de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sen de bilme Lavinya..........
Sana Gitme Demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al Günün en güzel saatleri bunlar Yanımda Kal. Sana Gitme Demeyeceğim Yine de sen bilirsin Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sen de bilme Lavinya..........
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kimleri görüyorum ... - - - Eklendi - - - enkazcı1' Alıntı: Sa arkadaslar Genişletmek için tıkla ... as hoş geldin.
pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kimleri görüyorum ... - - - Eklendi - - - enkazcı1' Alıntı: Sa arkadaslar Genişletmek için tıkla ... as hoş geldin.
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: tabikiside beni asıl ben kımlerı goruyorum Genişletmek için tıkla ... bilmem telden giriyorsan bir telefon PC den giriyorsan bir monitör ..22 inç olabilir beni göremezsin ben görünmezim ( modlar görüyo )
pelın_' Alıntı: tabikiside beni asıl ben kımlerı goruyorum Genişletmek için tıkla ... bilmem telden giriyorsan bir telefon PC den giriyorsan bir monitör ..22 inç olabilir beni göremezsin ben görünmezim ( modlar görüyo )
Elektr0 Üye marist' Alıntı: Slm Genişletmek için tıkla ... slm hoş geldin... yer seç yok mu arttıran yaf 10 gün banladık kimseler yok nereye gittinizz low
marist' Alıntı: Slm Genişletmek için tıkla ... slm hoş geldin... yer seç yok mu arttıran yaf 10 gün banladık kimseler yok nereye gittinizz low