Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

yok evdeyim. sende olmasan selamımız alınmayacak dün akşam selam yazdım kimse almadı. bende bir daha yazmadım. istenmiyorum galiba?

estağfurullah abi. Belki sohbetlerine dalmışlardır
bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum çoğu kez

w8 kullanışlı ama yeni olduğu için programlarda uyum sorunu var. biraz da karmaşık ama zevkli yanlarıda var. yukardaki konu için sana rtsp link buldum:

uyum sorunu derken program kurulmuyor mu yoksa çalışmasında mı sıkıntı çıkıyor ?
Eyvallah abi yalnız direkt youtube sayfası için link olsa iyi olur bunu kullanamıyorum da

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

uyum sorunu derken program kurulmuyor mu yoksa çalışmasında mı sıkıntı çıkıyor ?
Eyvallah abi yalnız direkt youtube sayfası için link olsa iyi olur bunu kullanamıyorum da

kuruluyor ama çalışırken sapıtıyor.

kuruluyor ama çalışırken sapıtıyor.

nasıl düzelir ki bu durum ? Windows mu düzeltecek yoksa şirketler w8 e göre program mı tasarlayacak ?

link için çok teşekkür ederim abi

neyse izlemenize gerek kalmadı haber 2011 inmiş yeni farkettim

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

nasıl düzelir ki bu durum ? Windows mu düzeltecek yoksa şirketler w8 e göre program mı tasarlayacak ?

link için çok teşekkür ederim abi

muhtemelen karşılıklı bir düzeltme olacaktır. vista ilk çıktığında da sorunlar olmuştu. neyse ben kaçar. görüşmek üzere.

GOrillaz - clint eastwood(hala dinleirim)
i aint happy feeling glad
sunshine in a bag
i am useless
not the for long

uyumam gerekir ama bilgisayar başında uyumam pek mümkün değil.
Zaten başıma ne geldiyse şu meret yüzünden geldi.Eheh bariz asosyalim
ayrıca bilgisayarın 14 yaşa kadar kullanımının(oyun oynamaktan bahsetmiyorum)
zekayı açtığını iddia edebilirim.Keşke C üzerine biraz daha uzmanlaşsaydım
Haftada 30-40 saat uyuyorum yorucu değil ama sabahları sıkıntı x1 im ile köşe kapmaca oynuyoruz kuruyorum yatıyorum uyanıyorum tekrar kurup tekrar yatıyorum son dediğim yarım saat içinde 3 tekrarlanır yani 6 saat sonra gerçekleşecek.
Eheh (gülüşe bak ya) ben de içimi buraya döktüm oysaki internete kendimi fişlemeyi sevmediğimden android cihazımdan google entegreleri sökme uğraşında biri olarak umarım silik bir yazı olur ve okunmaz yoksa okunur mu ki düşüncesinin beni kemirmesi bir yana hayatta bazen dejavu olabiliyor o an cidden rüyada mıyım diye sordum kendime rüyadaysam her istediğimi yapacaktım ama rüya olamayacak kadar gerçekçi bir olguyla karşılaşınca bütün hayellerim yıkılmış olmasına rağmen beni yıldırmayan beni güçlendirir prensibini yıkıp yeri ben tanrıyım kuralını çizen ateistlerin ne hissettikleri beni ilgilendiriyormuşcasına anlatılan hikayelerin anlatıldığı bir toplumda büyümüş olsaydım muhtemelen şuan inkar etme peşinde olanların yalakası olacak kadar d
üşmüş çirkef bir insan olarak hayatını sürdüren insanlara yurtta oda arkadaşım desem de onların bir kan emici olduklarını ilk gördüğünden beri anladığını söyleyen EMRE ye belki de bir özür borcum vardı.Ama yoktu bu benim hayatımdı diye düşünürken aslında benim hayatım olmamıştı hiçbir zaman annem ve babamın kendi gençliklerinde yaşayamadıklarını benim üzerinde denemelerinin bir yansıması yaşıyordum taki onu görene dek.o kimdi peki?