Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap selamun aleykum - - - Eklendi - - - spy ghost' Alıntı: konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor Genişletmek için tıkla ...
selamun aleykum - - - Eklendi - - - spy ghost' Alıntı: konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye rütbe düşmesi diye birsey olmaz - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: cümleten s.a millet fazla kalamayacağım herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hayırdır bi sıkıntı mı var?
rütbe düşmesi diye birsey olmaz - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: cümleten s.a millet fazla kalamayacağım herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykumselam hayırdır bi sıkıntı mı var?
Amaru Shady Üye spy ghost' Alıntı: konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor Genişletmek için tıkla ... konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - spy ghost' Alıntı: konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor Genişletmek için tıkla ... konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: cümleten s.a millet fazla kalamayacağım herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s Paşa. Ben de gidiyorum
spy ghost' Alıntı: konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor Genişletmek için tıkla ... konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - spy ghost' Alıntı: konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor Genişletmek için tıkla ... konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: cümleten s.a millet fazla kalamayacağım herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... a.s Paşa. Ben de gidiyorum
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - a.s Paşa. Ben de gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Nereye la
Pondusss' Alıntı: konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - konu isminin yanında altı çizili bi sayı var oraya bak, bi de mesaj sayıma. - - - Eklendi - - - a.s Paşa. Ben de gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Nereye la
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: rütbe düşmesi diye birsey olmaz - - - Eklendi - - - aleykumselam hayırdır bi sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla ... bi ssıkıntı yok hacı kaybolan uyku düzenim için ilaç kullanmaya başladım etkisini gösteriyor gozler kapanacak nerdeyse
- SerkeŞ -' Alıntı: rütbe düşmesi diye birsey olmaz - - - Eklendi - - - aleykumselam hayırdır bi sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla ... bi ssıkıntı yok hacı kaybolan uyku düzenim için ilaç kullanmaya başladım etkisini gösteriyor gozler kapanacak nerdeyse
OttomaN TigeR Üye Tarih boyu cihana, hükmeden ırka selam, Selam, hakkı dünyaya, haykıran Türk'e selam. Selam şanlı bayrağa, selam Mehmetçiklere Selam olsun ey dostlar, selam gececilere…
Tarih boyu cihana, hükmeden ırka selam, Selam, hakkı dünyaya, haykıran Türk'e selam. Selam şanlı bayrağa, selam Mehmetçiklere Selam olsun ey dostlar, selam gececilere…
OttomaN TigeR Üye pelın_' Alıntı: ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da... Neredesiniz millet?
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: burdayiz Genişletmek için tıkla ... kimseden ses çıkmıyor bugün Metin... Nasılsın kardeş?
- SerkeŞ -' Alıntı: burdayiz Genişletmek için tıkla ... kimseden ses çıkmıyor bugün Metin... Nasılsın kardeş?
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kimseden ses çıkmıyor bugün Metin... Nasılsın kardeş? Genişletmek için tıkla ... kimse kalmadı abi, iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: kimseden ses çıkmıyor bugün Metin... Nasılsın kardeş? Genişletmek için tıkla ... kimse kalmadı abi, iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kimse kalmadı abi, iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür halimize Metin'im, o zaman ben de yatayım bari görüşürüz kendine iyi bak canım kardeşim. Allah'a emanet ol... - - - Eklendi - - - temporay' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kimse yok diye kaçıyordum ben de...
- SerkeŞ -' Alıntı: kimse kalmadı abi, iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür halimize Metin'im, o zaman ben de yatayım bari görüşürüz kendine iyi bak canım kardeşim. Allah'a emanet ol... - - - Eklendi - - - temporay' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kimse yok diye kaçıyordum ben de...