Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap kulağımda kulaklık, e7 ile müzik keyfi yapıyorum. bu saatte hemde mecburum ama, nöbetteyim
-efşan Üye Vatron' Alıntı: kulağımda kulaklık, e7 ile müzik keyfi yapıyorum. bu saatte hemde mecburum ama, nöbetteyim Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Abi.
Vatron' Alıntı: kulağımda kulaklık, e7 ile müzik keyfi yapıyorum. bu saatte hemde mecburum ama, nöbetteyim Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Abi.
spy ghost Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nabarsınız Genişletmek için tıkla ... ve aleylum selam iyiyiz bi taraftan e-okula bakıyorum notlar son şeklini alıyor bu gece ve yarın gece
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nabarsınız Genişletmek için tıkla ... ve aleylum selam iyiyiz bi taraftan e-okula bakıyorum notlar son şeklini alıyor bu gece ve yarın gece
spy ghost Üye Eykul' Alıntı: Burda konusabilirmiyiz? Burda ban yok mu Genişletmek için tıkla ... konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor
Eykul' Alıntı: Burda konusabilirmiyiz? Burda ban yok mu Genişletmek için tıkla ... konu dış burası fazla takılma göze batarsın bkz: ponduss bu konu gereksizlere atılırsa rütbe düşeceğini kendi de biliyor