ouSahin Üye Berlin Boleyn' Alıntı: tebrikler Darısı başımıza oğuz nazar etme ne olur çalışırsak bizimde olur Genişletmek için tıkla ... 1 ay boyunca bu konudan çıkma olursun
Berlin Boleyn' Alıntı: tebrikler Darısı başımıza oğuz nazar etme ne olur çalışırsak bizimde olur Genişletmek için tıkla ... 1 ay boyunca bu konudan çıkma olursun
arslansem Üye İyi geceler.Kalan yok mu benim daha uykum yok --------------- Ekleme --------------- Bi film izleyip yatayım bari ben de...İyi geceler
İyi geceler.Kalan yok mu benim daha uykum yok --------------- Ekleme --------------- Bi film izleyip yatayım bari ben de...İyi geceler
Berlin Boleyn Praetor' Alıntı: Yahu ben en azından son 12 saattir sitedeyim Genişletmek için tıkla ... 12 saatmi dile kolay sizi bir yerden hatırlıyor gibiyim evet evet halil09' Alıntı: herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler hoş geldin negetirdin inci boncuk kime kime sana bana dah kime karakediye kara kedi nerde dağa kaçtı dağ nerde balta girdi balta nerde suya düştü su nerden inek içti inek nerde dağa kaçtı dağ nerde ağrıda ağrı nerde yandı gitti kül oldu bitti
Praetor' Alıntı: Yahu ben en azından son 12 saattir sitedeyim Genişletmek için tıkla ... 12 saatmi dile kolay sizi bir yerden hatırlıyor gibiyim evet evet halil09' Alıntı: herkese iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler hoş geldin negetirdin inci boncuk kime kime sana bana dah kime karakediye kara kedi nerde dağa kaçtı dağ nerde balta girdi balta nerde suya düştü su nerden inek içti inek nerde dağa kaçtı dağ nerde ağrıda ağrı nerde yandı gitti kül oldu bitti
Berlin Boleyn Muhabbetinize doyum olmuyor Ne iştiniz siz... müslüm dinliyorum girmeden uzaklaş benim dünyamdan naslsa kalbimde bir yer bulamam bana göre değil aşk dedkleri --------------- Ekleme --------------- ωίт¢н кίηg;1905621' Alıntı: s.a ben geldim kimler var bakem Genişletmek için tıkla ... Ben vardım ama yeni bittim ALEYKÜMSELAM
Muhabbetinize doyum olmuyor Ne iştiniz siz... müslüm dinliyorum girmeden uzaklaş benim dünyamdan naslsa kalbimde bir yer bulamam bana göre değil aşk dedkleri --------------- Ekleme --------------- ωίт¢н кίηg;1905621' Alıntı: s.a ben geldim kimler var bakem Genişletmek için tıkla ... Ben vardım ama yeni bittim ALEYKÜMSELAM
ωίт¢н кίηg Üye Ben vardım ama yeni bittim ALEYKÜMSELAM Genişletmek için tıkla ... o ne demek yauwwwww neşelenin biraz
Ben vardım ama yeni bittim ALEYKÜMSELAM Genişletmek için tıkla ... o ne demek yauwwwww neşelenin biraz
Berlin Boleyn Ben neşeliyim baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana karşılıklı keçeriz testereyle biçeriz biz biçeriz ayhh biiri beni durdursun....
Ben neşeliyim baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana karşılıklı keçeriz testereyle biçeriz biz biçeriz ayhh biiri beni durdursun....
Love Prince Üye Berlin Boleyn' Alıntı: Ben neşeliyim baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana karşılıklı keçeriz testereyle biçeriz biz biçeriz ayhh biiri beni durdursun.... Genişletmek için tıkla ...
Berlin Boleyn' Alıntı: Ben neşeliyim baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana karşılıklı keçeriz testereyle biçeriz biz biçeriz ayhh biiri beni durdursun.... Genişletmek için tıkla ...