OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: bu gece smart yok o nerde acep Genişletmek için tıkla ... evet gündüz vakti de pek görmedim.
__xXx__' Alıntı: bu gece smart yok o nerde acep Genişletmek için tıkla ... evet gündüz vakti de pek görmedim.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evet gündüz vakti de pek görmedim. Genişletmek için tıkla ... sınavı neyin var herhalde
OttomaN TigeR' Alıntı: evet gündüz vakti de pek görmedim. Genişletmek için tıkla ... sınavı neyin var herhalde
pro.engineer Üye __xXx__' Alıntı: çok fazla takılma kardeşim sen elinden geleni yapıyorsun gerisini allaha havale et herşey olacağına varır hakkında hayırlısı Genişletmek için tıkla ... tabi orası öyle ama ister istemez oluyor
__xXx__' Alıntı: çok fazla takılma kardeşim sen elinden geleni yapıyorsun gerisini allaha havale et herşey olacağına varır hakkında hayırlısı Genişletmek için tıkla ... tabi orası öyle ama ister istemez oluyor
__xXx__ Üye temporay' Alıntı: vayyy tam hayallerimdeki hatun Genişletmek için tıkla ... gidip isteyelim allahın emriyle
temporay' Alıntı: vayyy tam hayallerimdeki hatun Genişletmek için tıkla ... gidip isteyelim allahın emriyle
OttomaN TigeR Üye temporay' Alıntı: ben sözün espri yönünden bakmadım gerçekten çıkan can için söyledim Genişletmek için tıkla ... kafam karıştı neyse boşver.
temporay' Alıntı: ben sözün espri yönünden bakmadım gerçekten çıkan can için söyledim Genişletmek için tıkla ... kafam karıştı neyse boşver.
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: tabi orası öyle ama ister istemez oluyor Genişletmek için tıkla ... tabi canm sende haklısın ister istemeZ oluyor
sürmenaj6169' Alıntı: tabi orası öyle ama ister istemez oluyor Genişletmek için tıkla ... tabi canm sende haklısın ister istemeZ oluyor
.Murat. Üye __xXx__' Alıntı: gidip isteyelim allahın emriyle Genişletmek için tıkla ... Allah bana nasip etmesin böylelerini OttomaN TigeR' Alıntı: kafam karıştı neyse boşver. Genişletmek için tıkla ... ben sana sonra anlatırım gece gece normal anlamaman
__xXx__' Alıntı: gidip isteyelim allahın emriyle Genişletmek için tıkla ... Allah bana nasip etmesin böylelerini OttomaN TigeR' Alıntı: kafam karıştı neyse boşver. Genişletmek için tıkla ... ben sana sonra anlatırım gece gece normal anlamaman
pro.engineer Üye __xXx__' Alıntı: tabi canm sende haklısın ister istemeZ oluyor Genişletmek için tıkla ... neyse eyvallah ilgin için
__xXx__' Alıntı: tabi canm sende haklısın ister istemeZ oluyor Genişletmek için tıkla ... neyse eyvallah ilgin için
__xXx__ Üye temporay' Alıntı: Allah bana nasip etmesin böylelerini ben sana sonra anlatırım gece gece normal anlamaman Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman başkasını gider isteriz www.maxicep.com ailesi olarak
temporay' Alıntı: Allah bana nasip etmesin böylelerini ben sana sonra anlatırım gece gece normal anlamaman Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman başkasını gider isteriz www.maxicep.com ailesi olarak
OttomaN TigeR Üye temporay' Alıntı: Allah bana nasip etmesin böylelerini ben sana sonra anlatırım gece gece normal anlamaman Genişletmek için tıkla ... Peyki!
temporay' Alıntı: Allah bana nasip etmesin böylelerini ben sana sonra anlatırım gece gece normal anlamaman Genişletmek için tıkla ... Peyki!
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: telefona format atıp geldim Genişletmek için tıkla ... tekrar hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: telefona format atıp geldim Genişletmek için tıkla ... kız gibi yaptın yani?