__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: malesef o tarafa bi kez gittiğim için duymadım. Ben bu yıl geldim ankara ya çevreyi pek tanımıyorum ---------- Eklendi @ 03:03:01 ---------- Yazıldı @ 03:02:04 ---------- bölüm güzel şehir de güzel Genişletmek için tıkla ... allah daha iyisini sana nasip etsin inşallah
sürmenaj6169' Alıntı: malesef o tarafa bi kez gittiğim için duymadım. Ben bu yıl geldim ankara ya çevreyi pek tanımıyorum ---------- Eklendi @ 03:03:01 ---------- Yazıldı @ 03:02:04 ---------- bölüm güzel şehir de güzel Genişletmek için tıkla ... allah daha iyisini sana nasip etsin inşallah
pro.engineer Üye __xXx__' Alıntı: hmm hayırlısı olsun kardeşim senin bölüm ne be okumak istiyorsun bu arada seni oyalıyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ... sayısal. Şuan elektrik elektronik düşünüyorum ama endüstri gelirse nden olmasın ---------- Eklendi @ 03:07:19 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ---------- phasan' Alıntı: alışırsın ankaraya Genişletmek için tıkla ... alıştım sayılır ---------- Eklendi @ 03:07:40 ---------- Yazıldı @ 03:07:19 ---------- __xXx__' Alıntı: allah daha iyisini sana nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin Allah razı olsun
__xXx__' Alıntı: hmm hayırlısı olsun kardeşim senin bölüm ne be okumak istiyorsun bu arada seni oyalıyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla ... sayısal. Şuan elektrik elektronik düşünüyorum ama endüstri gelirse nden olmasın ---------- Eklendi @ 03:07:19 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ---------- phasan' Alıntı: alışırsın ankaraya Genişletmek için tıkla ... alıştım sayılır ---------- Eklendi @ 03:07:40 ---------- Yazıldı @ 03:07:19 ---------- __xXx__' Alıntı: allah daha iyisini sana nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... amin Allah razı olsun
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: sayısal. Şuan elektrik elektronik düşünüyorum ama endüstri gelirse nden olmasın ---------- Eklendi @ 03:07:19 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ---------- alıştım sayılır ---------- Eklendi @ 03:07:40 ---------- Yazıldı @ 03:07:19 ---------- amin Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım inşallah elektrik elektronik de çok güzel bölüm ---------- Eklendi @ 02:11:51 ---------- Yazıldı @ 02:09:18 ---------- neyse millet ben ufaktan kacayim kendinize iyi bakın allaha emanet
sürmenaj6169' Alıntı: sayısal. Şuan elektrik elektronik düşünüyorum ama endüstri gelirse nden olmasın ---------- Eklendi @ 03:07:19 ---------- Yazıldı @ 03:06:30 ---------- alıştım sayılır ---------- Eklendi @ 03:07:40 ---------- Yazıldı @ 03:07:19 ---------- amin Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım inşallah elektrik elektronik de çok güzel bölüm ---------- Eklendi @ 02:11:51 ---------- Yazıldı @ 02:09:18 ---------- neyse millet ben ufaktan kacayim kendinize iyi bakın allaha emanet
pro.engineer Üye __xXx__' Alıntı: hadi bakalım inşallah elektrik elektronik de çok güzel bölüm Genişletmek için tıkla ... evet ilgim var zaten. Arkadaşm Ondokuz Mayıs a gitti çok zor diyor. Seneye göreceğim zorluğu hayırlısıyla ---------- Eklendi @ 03:13:00 ---------- Yazıldı @ 03:12:00 ---------- __xXx__' Alıntı: hadi bakalım inşallah elektrik elektronik de çok güzel bölüm ---------- Eklendi @ 02:11:51 ---------- Yazıldı @ 02:09:18 ---------- neyse millet ben ufaktan kacayim kendinize iyi bakın allaha emanet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. Renkli rüyalar
__xXx__' Alıntı: hadi bakalım inşallah elektrik elektronik de çok güzel bölüm Genişletmek için tıkla ... evet ilgim var zaten. Arkadaşm Ondokuz Mayıs a gitti çok zor diyor. Seneye göreceğim zorluğu hayırlısıyla ---------- Eklendi @ 03:13:00 ---------- Yazıldı @ 03:12:00 ---------- __xXx__' Alıntı: hadi bakalım inşallah elektrik elektronik de çok güzel bölüm ---------- Eklendi @ 02:11:51 ---------- Yazıldı @ 02:09:18 ---------- neyse millet ben ufaktan kacayim kendinize iyi bakın allaha emanet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. Renkli rüyalar
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: evet ilgim var zaten. Arkadaşm Ondokuz Mayıs a gitti çok zor diyor. Seneye göreceğim zorluğu hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... düzenli calisirsan hicde zor değil hani hocalar diyor ya uniye kapak atın gerisi kolay sakin aldanma sadece düzenli olarak çalış sen
sürmenaj6169' Alıntı: evet ilgim var zaten. Arkadaşm Ondokuz Mayıs a gitti çok zor diyor. Seneye göreceğim zorluğu hayırlısıyla Genişletmek için tıkla ... düzenli calisirsan hicde zor değil hani hocalar diyor ya uniye kapak atın gerisi kolay sakin aldanma sadece düzenli olarak çalış sen
pro.engineer Üye bende kaçar ---------- Eklendi @ 03:14:22 ---------- Yazıldı @ 03:13:29 ---------- __xXx__' Alıntı: düzenli calisirsan hicde zor değil hani hocalar diyor ya uniye kapak atın gerisi kolay sakin aldanma sadece düzenli olarak çalış sen Genişletmek için tıkla ... eyvallah
bende kaçar ---------- Eklendi @ 03:14:22 ---------- Yazıldı @ 03:13:29 ---------- __xXx__' Alıntı: düzenli calisirsan hicde zor değil hani hocalar diyor ya uniye kapak atın gerisi kolay sakin aldanma sadece düzenli olarak çalış sen Genişletmek için tıkla ... eyvallah
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: evet ilgim var zaten. Arkadaşm Ondokuz Mayıs a gitti çok zor diyor. Seneye göreceğim zorluğu hayırlısıyla ---------- Eklendi @ 03:13:00 ---------- Yazıldı @ 03:12:00 ---------- iyi geceler. Renkli rüyalar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sanada
sürmenaj6169' Alıntı: evet ilgim var zaten. Arkadaşm Ondokuz Mayıs a gitti çok zor diyor. Seneye göreceğim zorluğu hayırlısıyla ---------- Eklendi @ 03:13:00 ---------- Yazıldı @ 03:12:00 ---------- iyi geceler. Renkli rüyalar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sanada
__xXx__ Üye phasan' Alıntı: maxicep radyomuzu yarın 10.00 ile 14.30 arası dinleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ---------- Eklendi @ 03:01:30 ---------- Yazıldı @ 03:01:12 ---------- uyku tutmadı arkadaş ya
phasan' Alıntı: maxicep radyomuzu yarın 10.00 ile 14.30 arası dinleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ---------- Eklendi @ 03:01:30 ---------- Yazıldı @ 03:01:12 ---------- uyku tutmadı arkadaş ya
__xXx__ Üye spy ghost' Alıntı: a.s yeni yeni hücuma geldik Genişletmek için tıkla ... iyi yaptınız mobil site hata veriyor çoğu zaman neden bilen var mı
spy ghost' Alıntı: a.s yeni yeni hücuma geldik Genişletmek için tıkla ... iyi yaptınız mobil site hata veriyor çoğu zaman neden bilen var mı
spy ghost Üye __xXx__' Alıntı: iyi yaptınız mobil site hata veriyor çoğu zaman neden bilen var mı Genişletmek için tıkla ... galiba bu hatanın sebebi mobil site düzelir gece saatlerinde
__xXx__' Alıntı: iyi yaptınız mobil site hata veriyor çoğu zaman neden bilen var mı Genişletmek için tıkla ... galiba bu hatanın sebebi mobil site düzelir gece saatlerinde
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: dün gece uyuyakalmışım uyanır uyanmaz mesaj attım ve uyudum s.a Genişletmek için tıkla ... a.s smart hoşgeldin nasılsın
Pondusss' Alıntı: dün gece uyuyakalmışım uyanır uyanmaz mesaj attım ve uyudum s.a Genişletmek için tıkla ... a.s smart hoşgeldin nasılsın
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: a.s smart hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... sağolun çok iyiyim