Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: şaka mı bu Genişletmek için tıkla ... apple - symbian - Wp - android - tizen - b2G - vb vb vb hepsi bir oldu psikolojim bozuldu edit : İos yazacagıma firmanın adını yazmışım iki saattir bi tane daha vardı diyorum
Pondusss' Alıntı: şaka mı bu Genişletmek için tıkla ... apple - symbian - Wp - android - tizen - b2G - vb vb vb hepsi bir oldu psikolojim bozuldu edit : İos yazacagıma firmanın adını yazmışım iki saattir bi tane daha vardı diyorum
Elektr0 Üye __xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun görünmüyorsun hiç Genişletmek için tıkla ... ben buralardayım yaa hirzaman
__xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olsun görünmüyorsun hiç Genişletmek için tıkla ... ben buralardayım yaa hirzaman
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap tekrar merhaba arkadaşlar. selam verdikten sonra yazamadım çünkü tam cevapla ya bastım... 4 tane peşpeşe bıçaklanma vakası geldi. onlarla uğraştık
tekrar merhaba arkadaşlar. selam verdikten sonra yazamadım çünkü tam cevapla ya bastım... 4 tane peşpeşe bıçaklanma vakası geldi. onlarla uğraştık
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: şaka yaptım be abi Genişletmek için tıkla ... ben de bir şey mi atladım diye mesajları okudum tekrar Alemsin Arda.
__xXx__' Alıntı: şaka yaptım be abi Genişletmek için tıkla ... ben de bir şey mi atladım diye mesajları okudum tekrar Alemsin Arda.
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: apple - symbian - Wp - android - tizen - b2G - vb vb vb hepsi bir oldu psikolojim bozuldu Genişletmek için tıkla ... Bada nerede? webOS nerede
Elektr0' Alıntı: apple - symbian - Wp - android - tizen - b2G - vb vb vb hepsi bir oldu psikolojim bozuldu Genişletmek için tıkla ... Bada nerede? webOS nerede
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: hayır. Evin içine açılıyor Genişletmek için tıkla ... biri tost falan göndersin midem de orkestra var sanki
Pondusss' Alıntı: hayır. Evin içine açılıyor Genişletmek için tıkla ... biri tost falan göndersin midem de orkestra var sanki
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: tekrar merhaba arkadaşlar. selam verdikten sonra yazamadım çünkü tam cevapla ya bastım... 4 tane peşpeşe bıçaklanma vakası geldi. onlarla uğraştık Genişletmek için tıkla ... ortalık karıştı desene
Vatron' Alıntı: tekrar merhaba arkadaşlar. selam verdikten sonra yazamadım çünkü tam cevapla ya bastım... 4 tane peşpeşe bıçaklanma vakası geldi. onlarla uğraştık Genişletmek için tıkla ... ortalık karıştı desene
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Size hayırlı geceler bol sohbetler.. Uyumam lazım Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de bir şey mi atladım diye mesajları okudum tekrar Alemsin Arda. Genişletmek için tıkla ... affet abi ugrastirdim ---------- Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:52:21 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o nasıl ikon smart
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de bir şey mi atladım diye mesajları okudum tekrar Alemsin Arda. Genişletmek için tıkla ... affet abi ugrastirdim ---------- Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:52:21 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... o nasıl ikon smart
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: nasıl bedava vallaha mı Genişletmek için tıkla ... biri konu açmış fiyatlar ile ilgili baktım 3gs 0$ yazıyor onu al dedim.
__xXx__' Alıntı: nasıl bedava vallaha mı Genişletmek için tıkla ... biri konu açmış fiyatlar ile ilgili baktım 3gs 0$ yazıyor onu al dedim.
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: biri tost falan göndersin midem de orkestra var sanki Genişletmek için tıkla ...
sürmenaj6169' Alıntı: biri tost falan göndersin midem de orkestra var sanki Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap hemde nasıl karıştı.... ortalık kan gölü, küfürün biri binpara. zor zaptettik. onlardan az sonra da 2 sarhoş geldi. yaz geldi ya. yandık artık
hemde nasıl karıştı.... ortalık kan gölü, küfürün biri binpara. zor zaptettik. onlardan az sonra da 2 sarhoş geldi. yaz geldi ya. yandık artık
pro.engineer Üye Hasan' Alıntı: Size hayırlı geceler bol sohbetler.. Uyumam lazım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Hasan' Alıntı: Size hayırlı geceler bol sohbetler.. Uyumam lazım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: affet abi ugrastirdim ---------- Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:52:21 ---------- o nasıl ikon smart Genişletmek için tıkla ... tepkileri merak ettim
__xXx__' Alıntı: affet abi ugrastirdim ---------- Eklendi @ 00:52:47 ---------- Yazıldı @ 00:52:21 ---------- o nasıl ikon smart Genişletmek için tıkla ... tepkileri merak ettim
OttomaN TigeR Üye Hasan' Alıntı: Size hayırlı geceler bol sohbetler.. Uyumam lazım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
Hasan' Alıntı: Size hayırlı geceler bol sohbetler.. Uyumam lazım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
m542tf Üye Hasan' Alıntı: Size hayırlı geceler bol sohbetler.. Uyumam lazım Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: ben buralardayım yaa hirzaman Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Ertuğrul nasılsın?
Elektr0' Alıntı: ben buralardayım yaa hirzaman Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Ertuğrul nasılsın?
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... smartlıkta sorun mu var smartduçç düşünecek bişi yok adam aç aç aç ---------- Eklendi @ 01:56:12 ---------- Yazıldı @ 01:55:35 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Ertuğrul nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim abi sen nasılsun
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... smartlıkta sorun mu var smartduçç düşünecek bişi yok adam aç aç aç ---------- Eklendi @ 01:56:12 ---------- Yazıldı @ 01:55:35 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Ertuğrul nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim abi sen nasılsun