__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: sanki yavaş yavaş otursan kırılmayacakdı Genişletmek için tıkla ... belki kirilmazdı niye alay ediyorsun
Pondusss' Alıntı: sanki yavaş yavaş otursan kırılmayacakdı Genişletmek için tıkla ... belki kirilmazdı niye alay ediyorsun
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: belki kirilmazdı niye alay ediyorsun Genişletmek için tıkla ... sorry
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: aynen öyle mahvediyor Genişletmek için tıkla ... acaba ne zaman kurtuluruz bundan ---------- Eklendi @ 23:54:49 ---------- Yazıldı @ 23:54:16 ---------- Pondusss' Alıntı: sorry Genişletmek için tıkla ...
sürmenaj6169' Alıntı: aynen öyle mahvediyor Genişletmek için tıkla ... acaba ne zaman kurtuluruz bundan ---------- Eklendi @ 23:54:49 ---------- Yazıldı @ 23:54:16 ---------- Pondusss' Alıntı: sorry Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Iyiyim ???? Sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... sen az değilsin Hasan
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Nasılsın Ömer Genişletmek için tıkla ... ben de diyorum Osman falan. Yaklaşmışım baya
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: mobilim Genişletmek için tıkla ... en iyi yerindesn mobil iken baktınmıydı artık pc den hayli hayli bakarsın
Pondusss' Alıntı: mobilim Genişletmek için tıkla ... en iyi yerindesn mobil iken baktınmıydı artık pc den hayli hayli bakarsın
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: ben de diyorum Osman falan. Yaklaşmışım baya Genişletmek için tıkla ... daha smart olmalısın yaklasman değil doğru tahmin etmen lazımdı
Pondusss' Alıntı: ben de diyorum Osman falan. Yaklaşmışım baya Genişletmek için tıkla ... daha smart olmalısın yaklasman değil doğru tahmin etmen lazımdı
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: en iyi yerindesn mobil iken baktınmıydı artık pc den hayli hayli bakarsın Genişletmek için tıkla ...
sürmenaj6169' Alıntı: en iyi yerindesn mobil iken baktınmıydı artık pc den hayli hayli bakarsın Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: daha smart olmalısın yaklasman değil doğru tahmin etmen lazımdı Genişletmek için tıkla ... bütün smartlığı sınavlara kullanıyorum bu ara
__xXx__' Alıntı: daha smart olmalısın yaklasman değil doğru tahmin etmen lazımdı Genişletmek için tıkla ... bütün smartlığı sınavlara kullanıyorum bu ara
pro.engineer Üye __xXx__' Alıntı: acaba ne zaman kurtuluruz bundan ---------- Eklendi @ 23:54:49 ---------- Yazıldı @ 23:54:16 ---------- Genişletmek için tıkla ... hiç bi fikrim yok doktorlar dandik iş yapıyor bugün biriyle tartıştım zaten
__xXx__' Alıntı: acaba ne zaman kurtuluruz bundan ---------- Eklendi @ 23:54:49 ---------- Yazıldı @ 23:54:16 ---------- Genişletmek için tıkla ... hiç bi fikrim yok doktorlar dandik iş yapıyor bugün biriyle tartıştım zaten
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: bu sefer neyi düşünüyon smart Genişletmek için tıkla ... kurduğu cümleye mana veremedim
__xXx__' Alıntı: bu sefer neyi düşünüyon smart Genişletmek için tıkla ... kurduğu cümleye mana veremedim
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: hiç bi fikrim yok doktorlar dandik iş yapıyor bugün biriyle tartıştım zaten Genişletmek için tıkla ... doktora soruyorum bunun tedavisi var mı diye adam yok aklına birşey takmayacaksin 45-50 den sonra etkisi biter diyor bu nasıl iştir arkadaş ---------- Eklendi @ 00:00:58 ---------- Yazıldı @ 00:00:03 ---------- Pondusss' Alıntı: bütün smartlığı sınavlara kullanıyorum bu ara Genişletmek için tıkla ... ohooo sen 2.3.4 de kalmissin smart bi an evvel 4.04 e guncellenmen lazım
sürmenaj6169' Alıntı: hiç bi fikrim yok doktorlar dandik iş yapıyor bugün biriyle tartıştım zaten Genişletmek için tıkla ... doktora soruyorum bunun tedavisi var mı diye adam yok aklına birşey takmayacaksin 45-50 den sonra etkisi biter diyor bu nasıl iştir arkadaş ---------- Eklendi @ 00:00:58 ---------- Yazıldı @ 00:00:03 ---------- Pondusss' Alıntı: bütün smartlığı sınavlara kullanıyorum bu ara Genişletmek için tıkla ... ohooo sen 2.3.4 de kalmissin smart bi an evvel 4.04 e guncellenmen lazım
pro.engineer Üye Hasan' Alıntı: Nasılsın Ömer Genişletmek için tıkla ... vay arkadaş bende bekliyordum kim söyleyecek diye niye söyledin
Hasan' Alıntı: Nasılsın Ömer Genişletmek için tıkla ... vay arkadaş bende bekliyordum kim söyleyecek diye niye söyledin
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: doktora soruyorum bunun tedavisi var mı diye adam yok aklına birşey takmayacaksin 45-50 den sonra etkisi biter diyor bu nasıl iştir arkadaş ---------- Eklendi @ 00:00:58 ---------- Yazıldı @ 00:00:03 ---------- ohooo sen 2.3.4 de kalmissin smart bi an evvel 4.04 e guncellenmen lazım Genişletmek için tıkla ... aslında iOS 5.1.1 ya da MeeGo Harmattan 1.2'yim ---------- Eklendi @ 01:04:35 ---------- Yazıldı @ 01:04:02 ---------- Hasan' Alıntı: hardworking Genişletmek için tıkla ... kesûl
__xXx__' Alıntı: doktora soruyorum bunun tedavisi var mı diye adam yok aklına birşey takmayacaksin 45-50 den sonra etkisi biter diyor bu nasıl iştir arkadaş ---------- Eklendi @ 00:00:58 ---------- Yazıldı @ 00:00:03 ---------- ohooo sen 2.3.4 de kalmissin smart bi an evvel 4.04 e guncellenmen lazım Genişletmek için tıkla ... aslında iOS 5.1.1 ya da MeeGo Harmattan 1.2'yim ---------- Eklendi @ 01:04:35 ---------- Yazıldı @ 01:04:02 ---------- Hasan' Alıntı: hardworking Genişletmek için tıkla ... kesûl