Amaru Shady Üye tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım Genişletmek için tıkla ... paşa maşallah hergün günde 4 sınavın var galiba
Pondusss' Alıntı: tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım Genişletmek için tıkla ... paşa maşallah hergün günde 4 sınavın var galiba
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: paşa maşallah hergün günde 4 sınavın var galiba Genişletmek için tıkla ... iki tanesi erteleme gözler gidiyor
__xXx__' Alıntı: paşa maşallah hergün günde 4 sınavın var galiba Genişletmek için tıkla ... iki tanesi erteleme gözler gidiyor
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Pondusss' Alıntı: tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: iki tanesi erteleme gözler gidiyor Genişletmek için tıkla ... ok allah zihin açıklığı versin
Pondusss' Alıntı: iki tanesi erteleme gözler gidiyor Genişletmek için tıkla ... ok allah zihin açıklığı versin
__xXx__ Üye L-LumieRe' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 02:00:13 ---------- Yazıldı @ 01:57:13 ---------- neyse bende kaçtım herkes allaha emanet tekrardan kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
L-LumieRe' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 02:00:13 ---------- Yazıldı @ 01:57:13 ---------- neyse bende kaçtım herkes allaha emanet tekrardan kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
L-LumieRe Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 02:00:13 ---------- Yazıldı @ 01:57:13 ---------- neyse bende kaçtım herkes allaha emanet tekrardan kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim Genişletmek için tıkla ... ıyılık ne olsun be arda.. neyse ıyı geceler kendıne ıyı bak... Gece gece telefon bozuldu : 2 kere reset yedik bakalım nolacak hayırlısı...
__xXx__' Alıntı: hosbulduk hasan nasılsın ---------- Eklendi @ 02:00:13 ---------- Yazıldı @ 01:57:13 ---------- neyse bende kaçtım herkes allaha emanet tekrardan kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim Genişletmek için tıkla ... ıyılık ne olsun be arda.. neyse ıyı geceler kendıne ıyı bak... Gece gece telefon bozuldu : 2 kere reset yedik bakalım nolacak hayırlısı...
__xXx__ Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada ---------- Eklendi @ 03:50:37 ---------- Yazıldı @ 03:50:03 ---------- L-LumieRe' Alıntı: ıyılık ne olsun be arda.. neyse ıyı geceler kendıne ıyı bak... Gece gece telefon bozuldu : 2 kere reset yedik bakalım nolacak hayırlısı... Genişletmek için tıkla ... sağol sende kendine iyi bak
'TUĞ'' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada ---------- Eklendi @ 03:50:37 ---------- Yazıldı @ 03:50:03 ---------- L-LumieRe' Alıntı: ıyılık ne olsun be arda.. neyse ıyı geceler kendıne ıyı bak... Gece gece telefon bozuldu : 2 kere reset yedik bakalım nolacak hayırlısı... Genişletmek için tıkla ... sağol sende kendine iyi bak
Emrgncy Üye Selamun Aleykum Hayırlı sabahlar ---------- Eklendi @ 05:01:17 ---------- Yazıldı @ 05:00:06 ----------
Selamun Aleykum Hayırlı sabahlar ---------- Eklendi @ 05:01:17 ---------- Yazıldı @ 05:00:06 ----------
kol@j Üye gene en son geldim.. mesajı görene kandiliniz mübarek olsun... maxicep üyelerine haber ver hayırlı maxicepler
gene en son geldim.. mesajı görene kandiliniz mübarek olsun... maxicep üyelerine haber ver hayırlı maxicepler
Amaru Shady Üye Pondusss' Alıntı: tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım Genişletmek için tıkla ... s.a Sınavlar çok çok iyi geçti. Doksandan düşük gelme ihtimali yok
Pondusss' Alıntı: tekrar a.s Ve Uykum geldi, artık uyumalıyım. Yarın uyanamazsam 4 tane sınavı kaçırırım Genişletmek için tıkla ... s.a Sınavlar çok çok iyi geçti. Doksandan düşük gelme ihtimali yok